Back to all Internships

Job placeholder

Internship

Gent

African Women Work vzw - Chéry Faso

Ondersteuning en promotie website www.cheryfaso.be

Company description

De vzw African Women work vzw importeert en verkoopt eerlijke karitéproducten uit Burkina Faso onder de merknaam Chéry Faso. De kariteboter en karitezepen worden met de hand gemaakt door vrouwen in Burkina Faso. Wij betalen hen een eerlijke prijs en de helft van onze winst gaat terug naar hen zodat zij een zelfstandig inkomen verwerven. Wij verkopen ook online, en zoeken een gemotiveerde student die de promotie van onze site en producten kan uitwerken en indien mogelijk een Google Ads campagne kan uitwerken. Meer info op www.cheryfaso.be.

Job description

Promotie van de website en producten van Chéry Faso. Uitwerken van een Google Ads campagne om meer klanten aan te trekken.

Searched Profile

Gedreven student die een kleinschalig kwaliteitsvol project ten voordele van vrouwen in Burkina Faso wil laten groeien door een Google Ads campagne en de website / sociale media te boosten zodat ons project verder kan groeien.

We offer

Regelmatige ondersteuning en begeleiding van de student die de promo verzorgt voor ons bedrijf. Inzicht en leren kennen van de verschillende doelgroepen van ons project en leren hoe deze beter te bereiken.
Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read