Back to all Internships

Job placeholder

Internship

Wetteren

Mother (On a Mission BVBA)

Ontwerp & productie van pub voor internationale crowdfunding campagne/ Productfotograaf.

Company description


Mother is een Belgische start-up met een grootse missie; mensen zelfvoorzienend maken. Denk aan het kweken van je eigen voeding, het filteren van je water en het recycleren van eigen afval. Onze eerste producten richten zich op het indoor kweken van planten/groenten en microgroenten.

Opgericht in augustus 2018, heeft het bedrijf reeds klanten wereldwijd en komen deze uit verschillende sectoren; professionele indoor farms, restaurants, plantenwinkels en tuincentra, eindconsumenten. 

Job description


We willen jouw input om ons missie wereldwijd te verkondigen. https://www.mother.life/nl/mission/. 

Na het succes van onze eerste Kickstarter campagne (https://www.kickstarter.com/projects/motherofficial/microfarm-join-the-microgreen-revolution) organiseren we opnieuw een crowdfundingscampagne, nóg grootser en zichtbaarder. 

Voor deze campagne werken we samen met sterrenchefs en leiders uit verschillende industrieën, beschikken we over een revolutionair product ( nl. een robot waarbij je 3 kg voeding oogst per week) en héél veel mogelijkheden. Jouw werk zal nationaal én wereldwijd in de pers komen. 

Searched Profile

Zelfstandig profiel met commerciële feeling. Jij neemt de lead in ons marketingverhaal en zorgt samen met het team voor een succes. Browse door onze vorige kickstarter campagne of sociale media kanalen voor meer info over onze huisstijl. 

We offer

Je komt terecht in een jong en dynamisch team dat momenteel 5 ondernemende vaste leden telt (+ evt. andere stagairs/freelancers). Je krijgt ruimte om je skills te ontwikkelen en je helemaal creatief uit te leven. Je wordt deel van het team achter de grootste Kickstarter Campagne van België.

 

 

 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read