Back to all Internships

Thumb

Internship

Lommel

my-student-id

PHP-developer

Job description

Omschrijving

Ons bedrijf maakt educatieve software voor het secundair onderwijs. Ondertussen is er reeds zeer veel interesse vanuit onderwijsinstellingen. Door de hoge noden en ambitieuze projecten zijn wij op zoek naar een extra ontwikkelaar om de noden snel te kunnen verwezenlijken. We zijn daarom op zoek naar iemand die gemotiveerd is om het onderwijs te digitaliseren. Hierbij moet je je comfortabel  voelen om in een startup omgeving te werken. Het is mogelijk om remotely te programmeren. Het gaat hierbij om een voltijdse betrekking.

 

Taken

Omdat u in een startup omgeving terecht komt, is het belangrijk om flexibel te zijn. Hierdoor kan je taak binnen de organisatie snel veranderen. De voornaamste taak blijft natuurlijk programmeren waar de focus ligt op het backend gedeelte (met deels frontend). Tevens wordt er van jou verwacht om mee na te denken over de nieuwe functionaliteiten die we willen toevoegen aan ons platform en hoe we dit zo efficiënt mogelijk kunnen doen (en prioriteren). Ook is het belangrijk dat je een goede timemanagement hebt omdat er strakke deadlines gehaald moeten worden.

Searched Profile

Kwalificaties

Ons platform is voorlopig volledig geschreven in JS, PHP, MySQL en jQuery. Dit om snel een MVP te kunnen afleveren. We zijn daarom op zoek naar een ontwikkelaar die ervaring heeft in deze programmeertalen.

We offer

Een stage 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read