Back to all Internships

Thumb

Internship

Merelbeke

Axians

Revalidatie app

Company description

,
,

We leven in een wereld waarin we voortdurend willen communiceren en informatie uitwisselen. Dag en nacht, altijd en overal. Informatie- en communicatievoorzieningen zijn van vitaal belang voor bijna alle menselijke en bedrijfsactiviteiten. Axians maakt de wereld mee 'smart', en ondersteunt en adviseert haar klanten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. We bieden state-of-the-art oplossingen, schaalbaar, flexibel en duurzaam, waarmee organisaties optimaal kunnen werken en hun doelstellingen behalen. Zo maken we het verschil en willen we bijdragen aan de creatie van toegevoegde waarde.  

We bieden onze klanten een uitgekiende waaier aan oplossingen voor het ontwerp, de realisatie, implementatie en het beheer van hun ICT-infrastructuur. Inclusief software, hardware en service op maat, en dat voor uiteenlopende sectoren: zowel business, overheidsdiensten als service providers.

Mensen en organisaties kunnen sterk verschillen. Axians begrijpt wat ICT voor hen betekent. We ontwerpen sectorspecifieke oplossingen, voor bvb. de gezondheidszorg alsook de industrie. Ook voor de grote actuele vraagstukken waar onze maatschappij voor staat ontwerpt Axians gerichte oplossingen.

Job description

Creatie van een proof of concept.

Een revalidatiecentrum behandelt patiënten met een mentale stoornis of geheugenverlies. Zorgkundigen, logistiek personeel en andere hulpverlenende actoren dienen van elk van de patiënten op de hoogte te zijn van de manier waarop ze de patiënt best ondersteunen, waarmee ze rekening dienen te houden. In een stagetraject werken we graag een backlog uit met de implementatie van een MVP mobile app.

De persoon in kwestie zal op een Agile manier de mobile app ontwikkelen en designen. Na iedere sprint zal de persoon zijn werk tonen aan de project verantwoordelijke van Axians. Hier zal de persoon feedback krijgen over het werk die reeds verricht is en wat er verwacht wordt in de volgende sprint.

In de eerste sprint zal de persoon een design maken van de functionaliteiten en de processen achter iedere functionaliteit. Samen met een senior zal hij/zij nadenken over de technische verwachtingen en de architectuur ( + technologie keuze) van de applicatie.

Vanaf sprint 2 zal de stagiair zelfstandig programmeren aan de app.

Indien de persoon zijn taken afgewerkt heeft kan hij/zij een portal maken waar een verantwoordelijke aan de hand van een computer de gegevens kan opvragen van 1 of meerdere patiënten.

Extra opties hier op is om de app mogelijk te maken voor thuisverpleging.

Searched Profile

 • Masters of bachelors in IT
 • sterk analytisch
 • voorkennis van mobile development
 • gebruikte technologieën: HTML 5 – CSS/SASS – typescript en/of ES6 – npm – Angular2+ - Webpack – ReactJS – VueJS – Thymeleaf – Websockets – gulp – AngularJS versie 1.x – jQuery – Spring Framework – SQL en/of NoSQL databases – Java 8 – Gradle – Git – Reactive Programming

We offer

Een stage met veel autonomie en begeleiding door ervaren collega's. Kom terecht in een dynamische IT-omgeving waar kennisdeling centraal staat, maar de fun-factor evenzeer belangrijk is!

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  MyStaff app

  Axians Internship
  9820 Merelbeke
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  MyStaff zelflerend systeem

  Axians Internship
  9820 Merelbeke
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  RPA for timesheet

  Axians Internship
  9820 Merelbeke
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Planning for Industry

  Axians Internship
  9820 Merelbeke
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time