Back to all Internships

Thumb

Internship

Deinze

RecruitmentLAB

Sales Viking

Company description

Recruitmentlab stapt af van de traditionele patronen en processen binnen recruitment.

Recruitmentlab werkt wel mee aan uw Employer Brand, maar legt de focus op Job Branding, aan de hand van intake gesprekken en een analyse van de doelgroep zorgt Recruitmentlab voor een persoonlijke beleving via de juiste kanalen en de daarbij horende data-analyse, om zo tot een compleet, efficiënt recruitment process te komen. 

 

Job description

Om tot deze efficiënte recruitment processen te komen heeft Recruitmentlab verschillende, op maat gemaakte pakketten klaargestoomd om bv. Young Graduates of Senior Developers te bereiken voor grote bedrijven, maar ook om KMO's verder te helpen in hun zoektocht naar Engineers. Hierbij werken we met 2 servicepakketten om de instroom te garanderen.

 

Het allerbelangrijkste bij recruitmentlab is dat je deel zal uitmaken van ons team.

Nadat je ons leert kennen kijken we uit naar jouw input, jouw visie en jouw ideeën. Je hebt dus werkelijk iets in de pap te brokken! We zullen samen werken rond strategieën om zo goed en innovatief mogelijk onze prospecten te overtuigen, en om te buigen naar klanten. We werken samen creatieve vernieuwende campagnes uit, we optimaliseren de huidige tools, enz... 

Het doel van deze stage is om na de opgebouwde inhoudelijke kennis de sales cycle te volgen. Van prospectie tot meegaan op afspraak bij klanten.
 

Dit is wat Louis (die vorig jaar bij ons stage liep) te zeggen heeft over Recruitmentlab, en zijn stage als Sales Viking:

“Waarom ik graag bij RecruitmentLab werk?

Simpel, RecruitmentLab geeft me de vrijheid en de verantwoordelijkheid die als sales persoon een absolute must have zijn. Daarnaast wordt je goed opgevolgd en werk je samen met een jong team in een open & stimulerende omgeving. Ik leerde er omgaan met verschillende mensen en situaties en hoe een koude prospect om te zetten naar een warme en hoe hiervoor geduld uit te oefenen. Werken in een bedrijf als RecruitmentLab zorgt ervoor dat ik mezelf verder kan ontplooien als persoon én als professional."

 

Searched Profile

Gemotiveerde en leergierige studenten.

We offer

We kunnen het niet beter omschrijven als Jordi

"Het is zeker een aanrader voor andere studenten om zich te oriënteren op een dergelijke stageplaats. Dit omdat RecruitmentLab de mogelijkheid biedt om zelfstandig te werken binnen verschillende vakgebieden die in de praktijk voorkomen."

 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read