Back to all Internships

Thumb

Internship

Antwerpen

Tuinmix

SEO Content Writer

Company description

Bij Tuinmix verkopen we niet alleen meststoffen & graszaden in de webshop. Onze missie is om mensen een gezond, groen en prachtig gazon te geven! (op een leuke manier) We sturen onze klanten waardevolle informatie in geschreven of gefilmde vorm toe.

 

Job description

Internship SEO Content Writer

We zoeken een schrijftalent en content koning(in) die de rol van SEO Content Writer op zich zal nemen voor onze snel groeiende webshop.

Bij Tuinmix verkopen we niet alleen meststoffen & graszaden. Onze missie is om mensen een gezond, groen en prachtig gazon te geven! (op een leuke manier) We sturen ze nu al waardevolle informatie in geschreven of gefilmde vorm toe maar volgend jaar willen we dat de website een mooie en complete infotheek is. Daarnaast is het erg belangrijk dat we organisch goed vindbaar zijn op het internet. Bij deze uitdaging kunnen we jouw talent goed gebruiken!


Wie zoeken we?

- Je hebt aantoonbare ervaring met het schrijven van SEO content

- Je beheerst goed Algemeen Nederlands (schrijven & spreken)

- Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken

- Je bent houdt van een uitdaging

- Affiniteit met de tuin is een pré

- Je bent drie dagen per week 8 uur per dag beschikbaar

- Je bent per direct  t/m 1 Maart 2019 inzetbaar (langere overeenkomst is mogelijk)
 

 

Searched Profile

Wat verwachten we:

Het is belangrijk dat de artikelen aan de hand van een SEO strategie worden geschreven. Je krijgt voorgeschreven informatie met betrekking tot het onderwerp en het keyword research. Je schrijft vlotte leesbare artikelen en blogs in Algemeen Nederlands. In totaal zijn er 100+ onderwerpen waarover je gaat schrijven en waar jij verantwoordelijk voor bent. Jouw werk zal daarna ook naar het Duits worden vertaald voor de Duitse markt.

 

Je kan direct beginnen en je bent tot eind maart of langer drie dagen per week beschikbaar om in een leuke coworking space in het centrum van Antwerpen te werken. Hier ben je twee dagen per week samen met Louis (een van de oprichters). De derde dag werk je op zelfstandige basis. Omdat het een ambitieus project is, is het belangrijk dat we samen een realistische projectplanning maken en de voortgang goed volgen.

We offer

Wat krijg je?

- €500 per maand vergoeding

- Uitdagende opdracht & meewerken in een dynamische Ecommerce startup

- Een bruisende werkplek in het centrum van Antwerpen

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read