Back to all Internships

Thumb

Internship

Zaventem

Schäfer Shop NV

SEO-copywriter/vertaler DE/NL

Company description

Wie we zijn:

Schäfer Shop - Wij zijn een traditionele, internationaal opererende B2B multichannel-postorderonderneming, die zich in de afgelopen 40 jaar voortdurend heeft ontwikkeld.

Onze focus ligt op mensen en we geloven dat we een succesvolle relatie met onze klanten kunnen opbouwen met medewerkers die met plezier naar het werk komen. In de afgelopen jaren hebben we een klantgerichte organisatie gecreëerd waarin we veel belang hechten aan de deelname en betrokkenheid van al onze collega's.

Denk voor jezelf na, initieer je eigen ideeën:

We hebben creatieve, zelfverzekerde mensen nodig die genieten van hun werk en de wens hebben om iets nieuws te bouwen. Want succes begint bij de mensen!

Wat wacht er op je:

Hou je van copywriting en vertalen? Wij kunnen je deze mogelijkheid bieden.

Klinkt opwindend? Dan kijken we uit naar je....

Job description

Als copywriter/vertaler schrijf en hertaal je diverse soorten teksten: direct mailings, folders, catalogi, webteksten, ... waarbij de focus ligt op webteksten. Je stemt jouw tekst af op het communicatiekanaal en houdt rekening met je doelpubliek. Het doel: teksten/communicatie die mogelijke klanten overtuigen!

Searched Profile

Kennis en ervaring – Je hebt een diploma in een talenrichting (vertaling, filologie ...) en hebt een perfecte beheersing van het Duits en het Nederlands. 


Redactievaardigheden en teamplayer - Je hebt een vlotte pen en bent in staat om snel en efficiënt creatieve en wervende teksten te schrijven binnen een bepaald format. Je bent flexibel en je houdt je stipt aan deadlines. Je staat ook open voor feedback van je collega's en geeft zelf respectvol feedback.


Flexibiliteit en initiatief – Je kan je verplaatsen in het hoofd van de klant. Je past jouw teksten aan in functie van het communicatiekanaal (papier, online, sociale media ...) en de doelgroep. Tot slot aarzel je niet om een collega op te bellen met je vragen of om de briefing op een constructieve manier te verbeteren.

We offer

Wat wij je bieden:

 • Een ervaren, deskundig en zeer gemotiveerd team
 • Betrouwbaarheid, openheid, eerlijkheid en respect in samenwerking
 • Teamgeoriënteerde bedrijfscultuur
 • Het resultaat van je werk wordt direct gezien, hier haal je voldoening uit en dat deel je met je collega's
Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Stage en graphisme

  ABC NUTS SPRL Internship
  1190 forest
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Assistant PDG

  Beam Internship
  1200 Woluwe saint lambert
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Part Time