Back to all Internships

Thumb

Internship

Antwerpen

LES VRAIS

social media / SEO & SEA website / webshop marketing genius

Company description

LES VRAIS design distribution is een Belgisch bedrijf die upcoming & topmerken in designmeubels / licht / in de Belgisch/Luxemburgse en Nederlandse (en binnenkort Spaanse) markt verkoopt aan architecten, upscale verkooppunten van designfurniture en licht.

Job description

De omzet van LES VRAIS groeit evenredig met het aantal merken die verdeeld worden, maar de tijd om al deze processen te onderhouden wordt steeds beperkter. Bij LES VRAIS wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk automatisatie van systemen zonder enige kost. Dit door de juiste apps en systemen te zoeken die top-kwaliteit bieden voor 0 euro per maand. CRM is verbonden met website, website met mailings, online shop met alle voorgaande. Voor social is vaak te weinig tijd over en idem voor SEO, SEA, social adv etc. bedoeling is dit te optimaliseren en volledige social marketing serieus te boosten. Na bewezen gratis effectiviteit kan gesponserde content worden uitgetest. Alles aan website, webshop en andere systemen kan geoptimaliseerd worden.

 

 

 

 

Searched Profile

zelfstandige werkers die na zich grondig te hebben verdiept in onze producten/verkoops-systemen/marketing/website enz de juiste veranderingen kunnen aanbrengen aan de systemen en deze kunnen optimaliseren tegen een kost van 0 euro per maand. forever. Sowieso leer je op deze manier een zaak op te starten zonder enige vaste kosten en kom je terecht in een omgeving die 10 keer zo efficiënt werkt dan de meeste bedrijven in deze sector en daarvoor niets betaalt. bij voorkeur vrouwelijke werknemer gezien/indien affiniteit voor design, mode en architectuur.

 

 

 

We offer

Sowieso leer je op deze manier een zaak op te starten zonder enige vaste kosten en kom je terecht in een omgeving die 10 keer zo efficiënt werkt dan de meeste bedrijven in deze sector en daarvoor niets betaald.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Ontwikkelen E-marketing

  Walt interiors Internship
  2000 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime:
 • =job.status_text

  marketing & sales stage

  LES VRAIS Internship
  2018 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Graphic design internship

  Castart Internship
  2000 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: