Back to all Internships

Thumb

Internship

Erpe-Mere

mealhero

Software stage bij foodtech startup

Company description

Onlangs nog bekroond als Europese voorloper in de toekomst van home cooking is mealhero snel aan het groeien. Daarom zijn we op zoek naar geweldige mensen met geweldige ambities om ons team te versterken.

Mealhero is een foodtech startup die zorgt voor een gezonde maaltijd zonder moeite. Na een succesvolle crowdfunding campagne op Kickstarter (80.000 EUR) en verschillende erkenningen en awards uit de voedingsindustrie als Europese voorloper in de toekomst van kooktechnologie, lanceert mealhero in september 2018 haar volledige concept in België en Nederland.

Job description


Als software high-potential vervoeg je het team die instaat voor het ontwikkelen van de front-end mobiele applicatie en het onderhouden van de back end cloud software.

Afhankelijk van je interesse kunnen we een persoonlijk stagetraject uitwerken. Je zou kunnen meehelpen om nieuwe features te ontwikkelen voor de smartphone applicatie, business logica te  implementeren in de cloud of de volledige Continuous Integration/Continuous Delivery process flow te stroomlijnen. Ben je eerder algoritmisch aangelegd? Dan hebben wij nog leuke uitdagingen

Searched Profile

- Je bent bezig aan een opleiding in toegepaste informatica, computerwetenschappen of ingenieurswetenschappen
- Je bent leergierig en enthousiast om je stageproject tot een succesvol einde te brengen

We offer

- een intensieve en hands-on omgeving waarbij je veel in praktijk kan uitvoeren
- veel zelfstandige verantwoordelijkheid en veel kansen
- rechtstreeks samenwerken met de oprichters van de startup
- doorgroeimogelijkheden na afloop van je stage/studie
- pintjes op vrijdag

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read