Back to all Internships

Thumb 5d784c8d33a20ebc83b34956ff051c5effb26b74

Internship

Brugge

Dataplan

Software Tester

Company description

Dataplan, gevestigd in ZEDELGEM, is een sterk groeiende speler op het vlak van de realisatie van IT- infrastructuurprojecten en softwareprojecten. Sinds 2008 heeft Dataplan een uitgebreid klantenbestand met uitstekende referenties opgebouwd. In onze familiale KMO werken we met een team van 31 enthousiaste medewerkers.

Job description

Als Software tester krijg je de kans om een testomgeving te ontwikkelen voor de reeds ontwikkelde software van Dataplan. Je zorgt ervoor dat aan alles is gedacht bij de ontwikkeling. Vind je een probleem in de software? Dan aan jou de taak om het te signaleren, te onderzoeken wat er misloopt!

Je zet een proof-of-concept met "Coded UI Tests" (CUIT) op
Je gaat na of er andere en/of betere opties zijn dan "CUIT"

Searched Profile

Je volgt een Bachelor/Master in Informatica
Je hebt een grondige kennis van C#
Ervaring met Visuel Studio is een must
Het is een pluspunt als je ervaring hebt met de testing functionaliteit uit Visual Studio Enterprise of Team Foundation Server of andere test frameworks zoals Selenium of QTP
Je hebt een hands-on mentaliteit met zin voor initiatief in een flexibel kader
Vrienden omschrijven je als een analytisch persoon die steeds denkt in oplossingen en streeft naar een uitstekend resultaat.

We offer

Een leerrijke stage in een aangenaam team met kans tot eigen inbreng van frisse ideeën en om te groeien in je competenties en je talenten.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read