Back to all Internships

Thumb

Internship

Waregem

Manpower

Stagair(e) HR Manpower Horeca & Events!

Company description

Manpower is een HR bedrijf die antwoord biedt op alle HR vraagstukken. Manpower Horeca & Events is een aparte cel die zich vooral richt op Horeca en evenementen in de buurt van jouw studentenstad! We zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde studenten om een extra centje bij te verdienen!
 

Manpower Horeca & Events is een uitzendkantoor gespecialiseerd in horecaprofielen

Voor onze Manpower-vestiging in Waregem en Kortrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e).

Job description

Je staat in voor een professioneel onthaal van onze uitzendkrachten en kandidaten op afspraak, en bent een eerste telefonisch aanspreekpunt voor binnenkomende oproepen. Daarnaast geef je administratieve ondersteuning aan het kantoor en help je mee de juiste persoon bij de juiste vacature te zoeken. We kunnen je takenpakket aanpassen op basis van je opleiding en verwachtingen.

Searched Profile

Ben je op zoek naar een boeiende stageplaats in de HR-sector? Heb je een zeer goede kennis Nederlands en een goede kennis Engels en Frans? Heb je interesse in de boeiende wereld van HR en ben je een echte teamplayer? Ben je stressbestendig en kan je gemakkelijk multitasken? Dan ben jij de stagiair(e) die we zoeken!

We offer

Wij bieden je een leerrijke stageplaats met ruimte voor eigen initiatief en een zeer gevarieerd takenpakket met administratieve taken en sociaal contact. Stageperiodes kunnen besproken worden. Wij werken van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30. Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het gaat hier om een onbezoldigde stage.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read