Back to all Internships

Job placeholder

Internship

Gent

o'yo bvba

Stagair marketing/social media

Company description

O'yo is een gezonde voedingsbar in Gent. We serveren gezond, plantaardig en verrassend lekker ontbijt en lunch: healthy bowls, vegan en glutenvrije pannenkoeken, salades, toasts, kombucha, waterkefir, koffie en vegan gebak. Wij serveren smaakvolle, verse gerechten waarbij alle goede nutriënten aanwezig zijn. Elk gerecht kan op elk moment van de dag gegeten worden. We vermijden geraffineerde suikers, beperken dierlijke eiwitten en tarweproducten. De focus ligt op pure plantaardige gerechten en gefermenteerde voeding dat je energiek en gelukkig maakt.

Met O'yo willen we een gezondere levensstijl toegankelijk en gemakkelijk maken. Dit doen we aan de hand van onze lekker verrassende en gezonde gerechten, via cateringopdrachten, en ook door het verspreiden van onze kennis via workshops en events. We schenken ook aandacht aan duurzaamheid en focussen op zero-waste, wat we het komende jaar meer willen uitbouwen.

Job description


Voor onze healthy foodbar O'yo zijn wij op zoek naar een stagiair marketing en communicatie die gepassioneerd is door gezonde voeding.

Wat:

Strategisch: je stelt een concurrentie-analyse en SWOT-analyse op, je analyseert de resultaten van de voorbije 3 jaar en op basis van de rapportages maakt je aanbevelingen. Je denkt mee na over het integreren van een duurzame en zero-waste aanpak binnen het bedrijf. Hierna update je het business plan met de de aanbevolen aanpak en koers die we willen varen.

Tactisch: Je denkt mee na over diverse campagnes en promotionele acties mbt tot het promoten van een gezondere levensstijl en een zero-waste levensstijl.

Je onderhoudt de social media pagina's (facebook, instagram, google, tripadvisor, happy cow...) en de website (www.oyobar.be). Je start ook enkele projecten zelfstandig op zoals het opstellen van, facebook-posts, persberichten, nieuwsbrieven, mailings, e-books en campagnematerialen. Je trekt instagramwaardige foto's en deelt O'yo behind the scenes Je geeft mee vorm aan workshops, events en helpt deze mee te coördineren op het moment dat het event plaatsvindt en verzamelt fotomateriaal voor de social media.

Je beantwoord vragen van klanten (bedrijven), zoekt potentiële klanten, maakt offertes op en denkt na over creatieve manieren om nieuwe klanten aan te trekken en de boodschap te verspreiden.

Searched Profile

Je bent een bachelor of master student marketing/communicatie die een stage zoekt om het marketing vak in de praktijk te ervaren.
Je draagt graag verantwoordelijkheid over zelfstandige projecten. Je hebt interesse voor gezonde voeding of bent bewust bezig met persoonlijke ontwikkeling en een gezonde levensstijl. Je ben georganiseerd en analytisch ingesteld. Je bent proactief, sociaal en creatief of je wilt graag je creatieve kant leren kennen. Je hebt een vlotte pen. Kennis van Illustrator of andere tekenprogramma's is een groot plus punt.

We offer

Aanbod:

Je bevindt je in een gezellige gezonde voedingszaak waar je persoonlijk welzijn en ontwikkeling voorop staat, of waarals je wilt gewoon alle dagen pannenkoeken kan eten! Je krijgt heel veel zelfstandigheid en vrijheid om nieuwe ideëen te bedenken en uit te voeren. Je bent niet gebonden aan vaste werkuren of een vaste werkplaats, je krijgt bepaalde opdrachten met specifieke deadlines en werkt volgens je eigen ritme. Op de events ben je steeds aanwezig. De stageperiode is bespreekbaar. Interesse om stage te lopen in een organisatie die gefocust is op een gezonde levensstijl? Stuur dan snel je motivatie met cv naar ons door.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Stage Marketing & Sales

  BeerSelect BVBA Internship
  9051 Gent
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Stagiair Grafische vormgeving

  BeerSelect Internship
  9051 Gent
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Marketing Internship

  The Ice Crime Factory Internship
  9051 Gent
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Part Time
 • =job.status_text

  Communicatie Verantwoordelijke

  Foodlab Proef Internship
  9260 Gent
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time