Back to all Internships

Thumb

Internship

Leuven

Radio Singjaal

Stagair; wielerfans en (amateur)fietsers @ Kanaal Koers! đź“»

Company description

Retro Radio Singjaal is als het ware een muzikaal buffet speciaal voor jou opgesteld. Een breed menu aan muziekprogramma’s zorgt ervoor dat je de muziekstijl vindt die bij jou past!

Job description

Ben jij een echte koersliefhebber en wil je jouw passie met iedereen delen? Radio Singjaal maakt dit mogelijk met Kanaal Koers!

Voor onze Leuvense Radio Singjaal, en meer specifiek het programma Kanaal Koers, zijn we op zoek naar fervente coureurs die graag radio willen maken als stage of als hobby! Ben jij gepassioneerd door wielrennen, fiets je graag op wedstrijdparcours of heb jij goesting om samen met onze regionale radio de fantastische wielersport in de kijker te zetten? Lees dan zeker verder want Kanaal Koers demarreert & engageert! Ervaring is niet vereist.
 

Searched Profile

Ben jij n’en echte Flandrien en op zoek naar een onbetaalbare stage/hobby? Ken je leuke koersplaten om te draaien of weet je alles van de Vlaamse Koers? Dan kan je zeker bij ons enthousiast team terecht! We zoeken een puncheur met een sterke eindsprint in een korte steile klim om Kanaal Koers mee naar de top te brengen! Samen met de andere radiomakers sta jij in om een leuk peleton-programma in elkaar te knutselen. Je kan zelf radio maken of je kan onze gele trui reporter zijn die verslag uitbrengt over de Vlaamse koers.

We offer

Kanaal Koers is het radioprogramma voor elke wielerfan, dat loopt in samenwerking met Cycling Vlaanderen Vlaams-Brabant. De demarrage van Kanaal Koers is in een plotse versnelling. Staand op de trappers is Kanaal Koers, van Radio Singjaal, voluit bergop aan het rijden en jij kan mee in het peleton. Start in een ideale positie met radio maken! À bloc, en danseuse naar de top, met Kanaal Koers!

We bieden je een echte radiostudio aan waarin jij te werk kan gaan zowel voor als achter de schermen. Bovendien krijg je veel begeleiding en leer je de kneepjes van het vak door echte professionals. Je bepaalt zelf wanneer je werkt want alles wordt vooraf opgenomen. Geniet dus van een onbetaalbare en leuke ervaring door te praten over jouw passie! Wie weet is dit het begin van een mooie radiocarrière.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships