Back to all Internships

Thumb

Internship

Gent

Incatro BVBA

Stage: administratie en marketing

Company description

Incatro produceert en levert hoogwaardige akoestische oplossingen voor oa. horeca, bedrijven, particulieren en zorginstellingen. Producten zoals wand- en plafondpanelen, bureauschermen, afhangende baffles, etc. behoren tot on assortiment. Hierbij kiezen wij resoluut voor kwaliteit, design en afwerking. Als kleine KMO met een achttal medewerkers zijn wij aan een sterke opmars bezig, wat veel ruimte laat voor marktonderzoek, prospectie, marketing, administratieve en organisatorische verbeteringen.

Job description

Omwille van onze sterke groei en zicht op uitbreiding in de Waalse en Noord-Franse markt zijn wij op zoek naar een ondersteunende stagiair, die werkelijk deel uit zal maken van het huidige team medewerkers. Hierbij zal je vooral opzoekingswerk en mailings moeten verzorgen, maar ook andere administratieve taken vervullen.

Onder andere volgende taken zullen tot je takenpakket behoren:

- Prospectielijsten opstellen aan de hand van Trendstop, onze CRM-lijst of andere hulpmiddelen

- Concurrentie-analyse van de Belgische en Franse markt

- Offertes opmaken

- Mailings versturen door middel van Mailchimp

- Opportuniteiten van nieuwe producten op de Belgische en Franse markt analyseren

- Website optimaliseren, teksten invoeren etc.

- Algemene administratie en post

Searched Profile

We verwachten van jou een actieve houding en een grote portie eigen initiatief om deze taken verder uit de diepen en het gewenste resultaat te bereiken.

Omwille van ons kleine team (verdeeld over back-office en werkatelier/magazijn) kunnen we bij Incatro een open werksfeer behouden. Duidelijke en snelle communicatie zijn hierbij erg belangrijk.

Ben jij stipt, nauwkeurig, zelfstandig, leergierig en studeer je talen? Dan beschik je al over enkele van de belangrijkste kenmerken om deze stage tot een goed einde te kunnen brengen.

We offer

We bieden een interessante stage aan in een klein maar groeiend bedrijf met een toffe werksfeer waar vragen altijd vrij staat. Koffie zetten wordt hier niet jouw taak, tenzij misschien voor jezelf. Je krijgt persoonlijke begeleiding van de verantwoordelijke marketing op kantoor om jouw taken op een juiste manier aan te kunnen vatten en omwille van de verschillende achtergronden van de medewerkers bij Incatro kun je hier heel wat bijleren. 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read