Back to all Internships

Thumb

Internship

Brussel

publiq vzw

stage bij publiq - campagnes BILL

Company description

publiq is specialist in vrijetijdscommunicatie en marketing van het gevarieerde vrijetijdsaanbod.

publiq verbindt mensen met activiteiten en met elkaar door ervoor te zorgen dat ze elkaar vinden. Samen met zijn partners legt publiq stapstenen zodat ieder op zijn manier kan deelhebben en deelnemen aan het publieke vrijetijdsleven. Want met publiq maak je het mee.

Job description

BILL werkt verschillende acties en campagnes uit voor jongeren. Dit gaat van sensibiliseringscampagnes i.s.m. hogescholen tot online campagnes, wedstrijden, VIP-evenementen… We zoeken een enthousiaste stagiair(e) die enkele maanden deel wil uitmaken van ons team. Je staat de projectmedewerker van BILL bij in het uitdenken en concreet voorbereiden van campagnes. Je wordt zo veel mogelijk betrokken in het volledige proces: van het maken van de planning en de afspraken met leveranciers en partners vooraf tot de uitvoering op de dag zelf en de opvolging na het evenement.Je bedenkt mee welk campagnemateriaal kan prikkelen. Je overtuigt interessante samenwerkingspartners. Je werkt samen met collega’s een communicatieplan uit, je doet aanpassingen aan de website in het kader van de campagne. Je takenpakket wordt aangevuld met de noden van de dag: administratieve taken, opmaken en afhandelen van wedstrijden, voordelen etc.
Op een korte tijd leer je dus heel uiteenlopende aspecten kennen van een functie in de culturele sector. Je krijgt de kans zelf initiatief te nemen en komt in een klein team terecht dat nauw samenwerkt maar iedereen de ruimte geeft te groeien. 

Searched Profile

Je volgt een opleiding marketing, event management, sociaal-agogisch werk, communicatie of aanverwanten
Je hebt voeling met de leefwereld van jongeren
Je hebt interesse in cultuur
Je werkt zelfstandig, snel en nauwkeurig
Je kan goed plannen en organiseren
Je bent ondernemend en hebt een flexibele houding

We offer

BILL biedt je de kans om met voldoende ruimte en verantwoordelijkheid ervaring op te doen in de organisatie van acties, evenementen, communicatie en marketing in nauwe samenwerking met de BILL-medewerkers.
Wij bieden je een boeiende stage in een jonge, dynamische organisatie met een 70-tal medewerkers in hartje Brussel (Kanaal/Dansaert) vanaf september t.e.m. december (data en periode overeen te komen in overleg). Flexibiliteit ivm lessenrooster/sollicitaties/andere job mogelijk
De stageperiode is minimaal 9 weken zodat je verschillende fasen in de ontwikkeling van een campagne kan meemaken.
Je maakt kennis met het bedenken en uitvoeren van een grootscheepse 
Terugbetaling van vervoer- en andere onkosten is mogelijk onder voorwaarden

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • 2017-02-14
  =job.status_text

  Responsable finance

  BOOKVIDEO Internship
  1180 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time