Back to all Internships

Thumb

Internship

Berchem

FCR Media

Stage Copywriting / Content Management

Company description


FCR Media Belgium is marktleider in digitale oplossingen voor zelfstandigen en kmo’s.  We helpen hen groeien door de vindbaarheid te vergroten op het internet en sociale media. Ons team van ervaren experten maakt daarom elke dag websites, video’s, Google- en Facebookadvertenties en nog veel meer. Daarnaast hebben we ook eigen producten en beschikken we momenteel over het grootste productgamma op de markt.

Ben je klaar voor een uitdaging binnen een dynamisch bedrijf? Lees dan zeker verder!

Job description

Ben jij gebeten door content marketing en storytelling voor de b2b-wereld? Is je toetsenbord het verlengde van je vingers? Heb je bovendien sterke organisatie skills en wil je meebouwen aan een digitaal marketingbedrijf? Dan zijn wij voor elkaar gemaakt!

Je bent verantwoordelijk voor het produceren en publiceren van online en offline content doorheen alle fasen van de customer journey op basis van onze customer persona's. Je verspreidt content via verschillende kanalen: o.a. website, blogs, events, social media en tal van dragers zoals white papers, video’s, nieuwsbrieven en (e)mailings. Om de info te vergaren heb je proactief contact met collega’s, klanten en leveranciers: o.a. via telefonische interviews.  

Searched Profile

Sterke journalistieke schrijfvaardigheden? Een onmiskenbare flair voor het vinden van de informatie die je nodig hebt om relevante en aantrekkelijke inhoud te creëren? De mogelijkheid om content te bieden die verbluffend, helder, meeslepend is? Op zoek naar een stage in copywriting / content creator in Antwerpen of Anderlecht?

We offer

 • Team van gepassioneerde marketeers die graag jouw skills willen aanscherpen
 • Een energieke sfeer en toffe collega's
 • Je komt terecht in een dynamische markt. De digitale wereld staat geen dag stil
 • Een eerste ervaring waar je je skills kan aanscherpen en proeven van wat de markt te bieden heeft

Voorwaarden:

 • Je bent bij voorkeur een hogeschool of universiteitsstudent
 • De stageduur is bij voorkeur minstens één maand
Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Journalistiek Medewerker

  SCEPTR Internship
  2018 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: Bachelor Regime: Part Time