Back to all Internships

Job placeholder

Internship

Izegem

Televic Healthcare

Stage/eindwerk Marktonderzoek in de BeLuX healthcare sector

Company description

Televic Healthcare ontwikkelt en produceert kwalitatieve producten voor verpleegoproep, intercom, toegangscontrole, patiënt multimedia en zorgregistratie binnen de gezondheidszorg. Onze innovatieve systemen zijn aangepast aan de steeds hogere eisen binnen een evoluerende markt en worden toegepast in nieuwbouw en renovatieprojecten wereldwijd.

Televic Healthcare Solutions biedt een optimale technologische ontzorging. 70 jaar ervaring maakt ons bewust van de groeiende nood aan geïntegreerde technologieën voor zowel bewoners, patiënten als personeel. We ontwikkelden een ecosysteem dat stabiliteit, duurzaamheid & service garandeert. Strategische samenwerkingen met stabiele partners leidden tot een unieke oplossing op vlak van communicatie, veiligheid & comfort.

Job description


Wij zijn op zoek naar een student die als stage/eindwerk geïnteresseerd is in Marktonderzoek met een marketing & business strategy oriëntatie. Televic Healthcare is in België marktleider op vlak van verpleegoproepsystemen en zorgcommunicatietechnologie. De snel veranderende markt van ziekenhuizen, rusthuizen en serviceflats heeft ervoor gezorgd dat onze strategie zich van pure fabrikant naar totaalintegrator heeft verlegd. 

Wij zijn op zoek naar hoe wij als THC-Solutions de komende vijf jaar, op vlak van sales & marketing strategie, kunnen inspelen op trends en de volledige herorientatie in de healthcare markt. En hiervoor hebben we diepere kennis nodig over de trends maar vooral ook over de klanten 'an sich'. Wat drijft hen? Waar willen ze naar toe? Waar liggen ze van wakker? ...

Dit idee is in een rudimentaire fase en samen met de student werken we graag uit hoe we kunnen en willen samen aanpakken.

Searched Profile

Student Marketing of communicatie

We offer

Een uitdagende stageplaats en/of eindwerk begeleiding binnenin een professionele omgeving en de garantie dat die eindwerk een gevolg zal hebben binnen de reële strategiebepaling van onze bedrijfsvoering.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Stagaire Digitale Marketing

  EMAKERS Internship
  8560 Kortrijk
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time