Back to all Internships

Thumb

Internship

Amsterdam

TravelBird

Stage en Studiebeurs bij TravelBird in Amsterdam

Company description

TravelBird is een online reisbureau dat iedere dag nieuwe inspirerende reisdeals samenstelt. Wij zijn een jong, energiek en internationaal bedrijf in het midden van de Amsterdamse grachten en zijn altijd op zoek naar getalenteerde, creatieve mensen om het TravelBird team te versterken.

In april 2010 kwam de eerste boeking binnen, amper 5 jaar later genoten al 2,5 miljoen reizigers van een vakantie via TravelBird. In die periode groeiden we van 2 tot meer dan 550 werknemers. Meer dan 30 verschillende nationaliteiten zijn vandaag vertegenwoordigd op ons kantoor, waar de gemiddelde leeftijd rond 27 jaar ligt. Kortom, de ideale plek waar inspirerende individuen van over de hele wereld leren, groeien en tot bloei komen.

 

Job description

Over de stage:
TravelBird is altijd op zoek naar getalenteerde, creatieve geesten, die onze visie delen: elke dag opnieuw inspireren. Dat is waarom we enthousiast deze allereerste TravelBird Beurs aankondigen. Deze zal aan een getalenteerde, gemotiveerde student de kans geven om bij ons in het centrum van Amsterdam in het hoofdkantoor te komen werken.

De winnaar van de studiebeurs ontvangt een financiële beloning van €3000 en krijgt een stageplek aangeboden voor een periode van 3 tot 6 maanden bij TravelBird in Amsterdam, Nederland. De stage biedt studenten een kans om in een internationale startup te werken en waardevolle werkervaring in de industrie op te doen. De richting van de stage wordt in overleg met winnaar vastgesteld. Een aantal van de mogelijkheden zijn marketing, customer service, en sales support.

 

Searched Profile

Dit studiebeurs en stageprogramma is vooral gericht op studenten die een studie doen in de richting van toerisme, marketing, of business management.

 

We offer

Wij bieden:
Niet alleen de onbetaalbare ervaring en inzichten die je zal opdoen, en zelfs niet enkel de prijs van € 3000,- , die je krijgt bij toekenning van de beurs behoren tot de voordelen. Nee, je kan je ook verheugen op heerlijke gezonde lunches, gezellige borrels en een gloednieuwe Macbook Pro die je in bruikleen krijgt tijdens je betaalde stage.

 

Hoe kan je solliciteren?:
Om je kandidaat te stellen voor deze beurs, hoef je enkel deze vraag te beantwoorden:

"Wat is jouw meest inspirerende reiservaring?"

Deze vraag kan op allerlei manieren beantwoord worden. TravelBird moedigt alle kandidaten aan de vraag vanuit een creatief en inspirerend perspectief te benaderen. Alles is mogelijk, van essay tot video en van infographic tot tekeningen.

De deadline van de inschrijving ligt op 31 mei 2016 om 23.59 uur. De winnaar wordt bekend gemaakt op 15 juni op de website van TravelBird. De stage duurt 3 tot 6 maanden. Je kiest zelf wanneer je begint, zolang je nog steeds student hoger onderwijs bent (dus nog niet afgestudeerd) en ouder dan 18 jaar wanneer de stage begint.

Om je kandidaat te stellen stuur je je antwoord op bovenstaande vraag per mail naar scholarship@travelbird.com, samen met een pdf-versie van je inschrijvingsbewijs aan je onderwijsinstelling (universiteit of hogeschool). Meer informatie over de stage en studiebeurs vindt je hier.

 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read