Back to all Internships

Thumb

Internship

Kortrijk

Edgard & Cooper

Stage events & marketing

Company description


Edgard & Cooper who?

Net zoals je trouwe viervoeters zijn we bij Edgard & Cooper grote fans van gezonde dierenvoeding die bereid is met veel vers vlees en eenvoudige ingrediënten. Bovendien hebben we het helemaal gehad met ultrabewerkte producten en plastic. Jij ook?

Welkom bij Edgard & Cooper: écht lekker eten voor honden en katten dat jou, je viervoeters én onze planeet goed doet. Om te blijven groeien hebben we jouw hulp nodig! Wil jij graag een positieve impact maken en ben je creatief van neus tot poot? Ben je daarnaast ook een foodie én dierenliefhebber? Dan zijn wij de perfecte match!

Job description

Say what?

We zijn op zoek naar een stagiair die ons succesverhaal wilt delen met heel Europa. Ben je een held in het organiseren van evenementen en zet jij klanten op de eerste plaats? Dan zouden wij jou heel graag beter leren kennen!

 • Jouw habitat zijn events, hondenwandelingen, dierenfestivals, beurzen, dierenwinkels en tuincentra.
 • Als rasechte dierenliefhebber vertel jij ons verhaal aan de buitenwereld. Je bedenkt daarvoor zelf creatieve campagnes en werkt deze ook uit.
 • Je geeft baasjes voedingsadvies en verwent hondjes en katjes met al ons lekkers. Met je spontaniteit en vlotheid tover je in 1, 2, 3 die lach op hun gezicht (én snoet).
 • Je organiseert de events van A tot Z: uittekenen van de stand, opbouw van het event, het team assisteren on the field, maar ook de afbouw van het event.
 • Als een echte people planner zorg je ervoor dat de juiste persoon op het juiste event staat. Daarbij help je dus het Brand Activator team recruteren en opleiden, briefings opstellen, het team motiveren en coachen en feedback geven.
 • Als back-office assistent zorg je voor de administratieve ondersteuning: inplanning van de events, opvolging van de urenregistratie, verwerking van de salesresultaten, materiaal opsturen.

Searched Profile

Looking for you!

 • Je bent hands-on en hebt een flexibele mindset. Je begrijpt dat evenementen in het weekend kunnen plaatsvinden.
 • Je bent oplossingsgericht en inspireert anderen met je positieve mindset.
 • Je bent spontaan en vlot in omgang
 • Je bent vaardig met MS Office (Excel, Powerpoint)
 • Je hebt een relevante taalkennis (Nederlands, Frans, Engels)
 • Je houdt uiteraard van onze pluizige huisdieren, zoals we dat bij Edgard & Cooper allemaal doen. Beschik je zelf over een viervoeter, dan is dat een sterk pluspunt!

We offer

Cool! What’s next?

We bieden je rijke leerkansen in een internationale omgeving en in een gepassioneerd en resultaatgericht team. Je krijgt veel verantwoordelijkheden, maar ook goede begeleiding. Je zal gevestigd zijn in ons hoofdkantoor in België en je verplaatsingskosten worden vergoed.

Is dit een geschikte stageplaats voor jou en wil je graag deel uitmaken van ons dreamteam? Stuur dan je CV naar Melissa en verras ons met een unieke motivatiebrief. We staan te kwispelen om je te ontmoeten!

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Internship events & marketing

  Edgard & Cooper Internship
  8500 Kortrijk
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time