Back to all Internships

Thumb

Internship

WILLEBROEK

TOYOTA MATERIAL HANDLING

Stage finance

Company description

Toyota is actief binnen heel Europa en biedt een volledig assortiment heftrucks en magazijntrucks zoals transpalletten, elektrische pallettrucks, elektrische stapelaars, orderpickers, reachtrucks, smallegangentrucks, industriële trekkers, elektrische vorkheftrucks, thermische vorkheftrucks, magazijnstellingen, lithium-ion en automatische oplossingen.

Onze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen en omgevingen zoals cold store, productie, retail en warehouses, transport en distributie en geluidsarme operaties.

Ondersteund door service en logistieke oplossingen zoals verhuur, tweedehands trucks, service en onderdelen, streven wij ernaar om de eerste keuze partner te zijn in oplossingen voor material handling. Met ruime ervaring in lean manufacturing zijn we trots om te producteren volgens het Toyota Productie Systeem.

Job description

Ervoor zorgen dat Toyota Industries tijdig en correct de gevraagde financiële gegevens krijgt.

Tijdig en correct de interne rapportering verzorgen

Helpen bij het opmaken van de budgetten en forecast. Je Krijgt hiervoor de gegevens uit de verschillende afdelingen en verwerkt deze tot één samenhangend geheel.

Up-to-date houden van basisbestanden binnen M3 (behalve klanten & leveranciers).
Opvolgen link subsystemen binnen M3, gerelateerd aan de analytische boekhouding.

Up-to-date houden van grootboekrekeningen en analytische codes binnen M3.
Ad hoc opdrachten van de financiele dienst.

Searched Profile

Je bent een bachelor of master student in het laatste jaar. En hebt enige kennis of affiniteit met Finance . Je hebt een passie voor cijfers en beschouwt het als jouw missie om mee te kunnen draaien op een finance afdeling. Je kan keuzes maken en beschikt over uitstekende communicatievaardigheden, in het Nederlands. Bovendien ben je assertief genoeg om feedback te vragen. Je werkt vlot met MS office.Je kan rekenen op een stage waar je intensief begeleid wordt en veel verantwoordelijkheid krijgt. Dit in een internationale onderneming die een begrip is in de wereld van de heftrucks en ver daar buiten.

We offer

Je kan rekenen op een stage waar je intensief begeleid wordt en veel verantwoordelijkheid krijgt. Dit in een internationale onderneming die een begrip is in de wereld van de heftrucks en ver daar buiten.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Customer payment follow up

  Apcoa Parkings Belgium Internship
  2610 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Part Time