Back to all Internships

Thumb

Internship

Kontich

Haribo

Stage HR

Company description

Haribo BENE, met commerciële hoofdkantoor in Breda, maakt al sinds 1920 kinderen en volwassenen blij… Vandaag is Haribo de grootste fabrikant van fruitgom, drop, chews en marshmallows ter wereld. Haribo als fabrikant heeft verkoopkantoren in bijna elk land in Europa, en tevens in elk continent buiten Europa. Met vijf fabrieken in Duitsland en 12 in de rest van Europa, stelt de groep in 16 landen ruim zevenduizend medewerkers te werk.

Job description

In deze generalistische HR stage zal je voornamelijk te maken krijgen met het “soft” HR gebeuren binnen Haribo BENE. Je wordt niet alleen uitgedaagd om mee te werken maar ook om actief mee te denken en je mening te geven. Zo zal je andere HR medewerkers ondersteunen alsook zelfstandig aan je eigen projecten werken. Op deze manier krijg je een goed beeld van het brede HR werkveld. Daarnaast is er ook heel wat ruimte voor eigen initiatief en je draait volwaardig mee in het team.

Tijdens je stage zal je betrokken worden in volgende domeinen:

·         Rekrutering en selectie van arbeiders en bedienden

·         Interne en Externe Communicatie (vb. intranet, Linkedin, Website …)

·         Learning& Development

·         Employer branding

·         Ondersteuning compensation & benefits

·         Projecten: Performance management, digitalisering van HR,…

Searched Profile

We zijn op zoek naar enthousiaste, vlotte en zelfstandige persoonlijkheid. Je bent een gedreven persoon en houdt van afwisseling. Bij voorkeur zit je in opleiding Human Resource Management.  Je bent in staat zaken zelf op te nemen, overzicht te behouden en prioriteiten te stellen. Het zijn van een snoepjesliefhebber is zeker een pluspunt!

We offer

Je komt terecht in een enthousiast team waarin je volop de mogelijkheden krijgt om je zowel op professioneel als persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Hr stagiair(e)

  HARIBO België Internship
  2550 Kontich/Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time