Back to all Internships

Thumb

Internship

Kortrijk

Van Marcke

Stage - HR

Company description

Van Marcke is veel meer dan distributiebedrijf en winkelketen. Het is een bedrijf met een duidelijke ambitie. De ambitie om iedereen te helpen bij het creëren van een woning waar het heerlijk leven is. Deze ambitie is de basis van ons succes, en bij het realiseren ervan komt veel kijken. Daarom vindt men bij Van Marcke alles voor warmte en water.

Dat betekent natuurlijk badkamers, wellness-toestellen en sanitair onderdelen. Maar ook keukens, energiezuinige klimaatregeling, leidingwaterbesparende technieken, waterkwaliteitsbehandeling, installatiemateriaal en gereedschappen…

Van Marcke is een Belgische onderneming met familiaal aandeelhouderschap. Ze werd gesticht in 1929 door Raymond Van Marcke te Kortrijk, en wordt heden bestuurd door Caroline Van Marcke.

Van Marcke telt 1.400 medewerkers, actief in Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Malta en de USA. Op de Belgische markt is Van Marcke marktleider in de gespecialiseerde distributie van sanitair en centrale verwarming. Daarnaast staat Van Marcke sterk als wereldwijde challenger in warmte en water.

Job description

Als stagiair(e) binnen het HR-departement van Van Marcke zal je betrokken worden - afhankelijk van jouw interesses en verwachtingen - in bv. één van volgende projecten:

- ontwikkeling, afname en analyse van de personeelstevredenheidsenquete

- stroomlijnen van het proces van evaluatie- en talentmanagement en successionplanning

- verfijning en optimalisatie van het Van Marcke onthaal-en -introductiebeleid

- ondersteuning bieden aan onze recruiters (inplannen afspraken, CV-screening, enz.)

- ondersteuning bieden aan het payrollteam

- ...

Searched Profile

  • Sterke interesse in HR
  • Zin voor initiatief en communicatief vaardig.
  • Hands-on en oplossingsgericht 

We offer

Wij bieden je een veelzijdige stage in een boeiend internationaal familiebedrijf. 
Van Marcke heeft verschillende mogelijkheden in petto!
Wij geloven in jong talent en geven stagiaires en thesisstudenten graag de kans om - samen met ons - een duurzame langetermijnrelatie op te bouwen.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read