Back to all Internships

Thumb

Internship

Overijse

BIA n.v.

Stage in boekhouding

Company description


De familie BIA is een pionier op het vlak van de distributie van machines voor de bouwindustrie en openbare werken. BIA Groep is actief in de verkoop en dienstverlening van machines voor openbare werken, mijnen, steengroeven en transport. De verkoop, verhuur en dienst-na-verkoop behoren tot de activiteiten van de groep.  De BIA Groep is aanwezig in Europa (België, Nederland en Luxemburg) en in meer dan 20 Afrikaanse landen.

Job description

Wij bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan zoveel mogelijk professionele activiteiten. We kunnen je ook helpen bij het kiezen van het onderwerp voor je eindwerk. Als structuur in volle groei hebben we regelmatig nieuwe bevoegdheden nodig.

Je stage is de afdeling boekhouding dat verschillende entiteiten beheerd. Je neemt actief deel aan de opvolging en de controle van de boekhoudkundige activiteiten (Account payable (AP) & General Ledger (GL)), aan het maandelijkse afsluitingsproces en aan de bijhorende rapporteringen. Je zorgt voor de opvolging, correcties en controle van de boekingen gedaan door het Shared Service Center (SSC).

We zijn gebaseerd in Overijse.

Searched Profile

  • Student in accountancy
  • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands met een goed niveau Frans en Engels
  • Gemotiveerd die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken
  • Proactief en goed georganiseerd
  • Sterke teamspirit

We offer

Als structuur in volle groei hebben we regelmatig nieuwe bevoegdheden nodig. Nieuwe projecten, nieuwe perspectieven, nieuwen mensen en nieuwe ideeën zijn altijd welkom bij BIA. Na je stage heb je misschien de mogelijkheid om je loopbaan te starten bij je eerste werkgever BIA.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read