Back to all Internships

Thumb

Internship

Oostende

Zazou

Stage in een gloednieuw productiehuis

Company description

/b425b04eb9?fbclid=IwAR0Cnlh7iuMwosuzv52hd75NAyUdpt7rc1e2DbOb4CxK2xKQL4V4tnRQJKI

Zazou is een sportbedrijf die opgericht werd in 2017. Binnen het jaar werden we heel actief op verschillende domeinen binnen de sport. De hoofdfocus van Zazou is de sport begeleiding en oriëntering van kinderen. Daarnaast begeleiden we ook volwassenen, ontwikkelen we software en zijn we dit jaar van start gegaan met een eigen productiehuis. 

Het productiehuis 'Ventoux' staat open voor videoproductie op alle domeinen ook buiten de sport. De eigen programma's die we maken draaien uiteraard wel rond sport. Binnen dit productiehuis is er plaats voor zowel een algemene alsook een specifieke stage.

Job description

Binnen het productiehuis Ventoux zijn er heel wat verschillende functies. Binnen jouw stage proberen we een takenpakket te voorzien die je de mogelijkheden heeft je werkpunten bij te schaven en je sterke punten extra in de verf te zetten. Hieronder alsvast een korte omschrijving van de mogelijk domeinen waarin we opdrachten kunnen voorzien. 

  • Videoproductie
  • Grafisch werk
  • Opzoekingswerk ter voorbereiding van een productie
  • Journalistiek
  • Marketingsgericht werk
  • Contact met klanten
  • Organisatorisch werk
  • Social media
  • communicatie 
  • ...

Er ligt binnen ons nieuw productiehuis heel wat werk op de plank. We zijn niet opzoek naar één persoon die alle bovenstaande domeinen machtig is. We gaan echter opzoek welke opdrachten er binnen jouw opleiding en de doelstelling van de stage passen. 

Opleidingen die hiervoor vooral aanspraak maken zijn: Film, Video, TV, audio-technieken, audiovisuele technieken, grafisch ontwerper, grafisch en digitale media, Marketing, Communicatiemanagement en uiteraard nog heel wat andere richtingen. Sta jouw richting er niet tussen en heb je toch interesse, twijfel dan niet om ons te contacteren. 

Searched Profile

We zijn opnieuw naar een jong dynamisch persoon die zich flexibel kan opstellen. Werken van 9-17 is vaak niet mogelijk en daarbij komt er vaak weekend werk bij. Een grote dosis motivatie en de wil om zoveel als mogelijk uit je stage te halen zijn dus nodig. 

We offer

Je komt terecht in een start-up met jonge en dynamische mensen. We zorgen voor een leuke werksfeer die het mogelijk maakt je te laten groeien in je stage. Hierbij krijg je de kans om na verloop van tijd meer zelfstandig te gaan werken. 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read