Back to all Internships

Thumb

Internship

Brussels

AXA Belgium

Stage – Innovation & Strategy Team – Change Management & Process Optimalisation

Company description

De AXA Group is wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer. We beschermen en adviseren onze klanten bij elke stap in hun leven, door hen producten en diensten te bieden die tegemoetkomen aan hun behoeften op het vlak van verzekering, persoonlijke bescherming, sparen en vermogensbeheer. AXA is het meest toonaangevende verzekeringsmerk wereldwijd met meer dan 100 miljoen klanten. We transformeren van uitbetaler naar partner voor onze klant, met een sterke focus op risicopreventie.

Our mission? Empower people to live a better life.

Onze waarden? Customer First, Moed, Integriteit en One AXA.

AXA is marktleider in België in de verzekeringsector met een sterke aanwezigheid in de financiële dienstverlening. Wist je ook dat in België bijna 3 miljoen klanten op alle cruciale momenten in hun leven op ons vertrouwen? Wat er ook gebeurt, wij staan voor hen klaar, nu én morgen! Daarom blijven we onszelf constant heruitvinden en daarom focust onze New Way of (Home) Working op welzijn, diversiteit en inclusie. En op jouw talenten, op jouw ervaring. Ontdek wat we bedoelen.

Job description


We zijn op zoek naar een stagiair(e) binnen ons Innovation & Strategy Team (life):

Innovation & Strategy Team is een cruciale afdeling binnen ons departement levensverzekeringen. Binnen deze afdeling zijn reeds verscheidene acties m.b.t. digitalisering en robotisering opgezet. Om het effect van deze acties vlot te laten doorstromen naar onze klanten en onze medewerkers, is change management zeer belangrijk. 
We zijn dan ook op zoek naar een dynamische stagiair(e) die ons kan helpen om deze change- en implementatie campagnes verder uit te werken: teams en klanten informeren en sensibiliseren over de impact van dergelijke acties, documenteren van deze initiatieven, trainingen opzetten, etc.
Gaat jouw honger naar kennis verder dan het klaslokaal? Wil je alles te weten komen over het reilen en zeilen in dit departement? Wij bieden jou een uitgelezen kans om je eerste stappen te zetten in de verzekeringssector. 

Jouw taak en uitdagingen:

 • Processen helpen uitwerken, herdenken en verbeteren binnen de scope van employee benefits en self employed
 • Mee helpen uitwerken en uitrollen van diverse change campagnes: presentaties, train-the-trainer sessies, documentatie, etc.
 • Hierbij zal je de customer - & employee journey in acht dienen te nemen; wat is de impact van deze digitalisatie op onze klant en onze medewerker? Wat kan er nog verder gedigitaliseerd of verbeterd worden?

Searched Profile

 • Je bent een bachelor- of masterstudent in een financiële richting, verzekeringswezen, ...
 • Je bent bekend met verzekeringsterminologie
 • Je bent een geboren communicator en houdt ervan mensen te enthousiasmeren
 • Je bent dynamisch en niet bang om initiatief te nemen.
 • Je beschikt over een zekere affiniteit met processen en het structureren van data en gegevens
 • Je beheerst perfect het Nederlands en beschikt over een zeer goede kennis van het Frans of je beheerst perfect het Frans en beschikt over een zeer goede kennis van het Nederlands

Duur :

Min. 3 maanden
Min. 3 dagen/week (bij voorkeur 5 dagen/week)

We offer

Een boeiende stage met een focus op jouw talenten en op...

 • Ons inclusief en divers beleid;
 • Ontwikkeling, ondersteuning en ‘Learning on the Job’;
 • Onze ‘New Way of Working’: zelfsturend werken en allerlei collega's ontmoeten op jouw flexibele werkplek; 
 • Jouw welzijn, gericht op preventie: via ontelbare sportmogelijkheden, ons ergonomisch kantoormeubilair, focus op gezonde, lekkere en gevarieerde lunches, psychosociale begeleiding;
 • Maaltijdcheques & terugbetaling van transportkosten.
   
Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Stage Actuary Non-Life (H/F)

  Generali Belgium Internship
  1050 Brussel
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time