Back to all Internships

Thumb

Internship

Aalst

Codifly

Stage JavaScript Development

Company description

Codifly is een jong bedrijf te Aalst gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve apps. Wij helpen bedrijven, voornamelijk startups, met het bouwen van complexe hoog-interactieve webapplicaties en mobiele applicaties, en dit van backend tot user interface.

Wij geloven sterk in het web en IoT en zijn er vast van overtuigd dat de technologische evolutie hier nog maar net begonnen is. Als koplopers proberen we dag na dag het web een stuk toegankelijker te maken om zo ons steentje bij te dragen in de manier waarop we leven, communiceren, werken en spelen. Concreet gebruiken we de laatste JavaScript-technologieën (React.js, React-Native, Node.js, ES6/ES7, Redux, GraphQL, Relay, Angular2…) voor het bouwen van zowel web als native applicaties met een sterke visuele identiteit en een optimale gebruikservaring, perfect afgestemd op de noden van de eindgebruiker.

Job description

Tijdens je stage zal je samen met ons jong en enthousiast team werken aan de ontwikkeling van dergelijke applicaties (web/native/server) geschreven met behulp van bovengenoemde technologieën. Je leert hierbij de toepassing van Agile-methoden, van sprint planning tot project tracking. Je leert verder gebruik te maken van hedendaagse software development tools (JIRA, Confluence, SourceTree/Git) en JavaScript-tools zoals Webpack, Babel, Eslint en Atom. Je leert groeipijnen te voorkomen door het consistent volgen van best practices zoals codedocumentatie, software testing en preventief refactoren.

 

Geïnteresseerd? Bezoek gerust onze website op http://codifly.be/.

Searched Profile

Basiskennis van JavaScript, CSS en HTML is vereist. Wij leiden je op zodat je overweg kan met de technologieën die we dagelijks gebruiken, zoals bv. React.js, React-Native, Node.js, ES6/ES7, Redux, GraphQL, Relay, Angular2, Docker, RabbitMQ, MariaDb, Neo4j, Redis, etc. Je bent communicatief en werkt graag in een team aan een applicatie (web/native/IoT gerelateerd).

We offer

 • Een stageplaats in een boeiende en jonge omgeving
 • Een mooie ervaring voor op je CV
 • Tal van nieuwe vaardigheden om mee te nemen naar de toekomst
Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • 2017-01-19
  =job.status_text

  Stage Grafisch Vormgever

  Appiness NV Internship
  9300 Aalst
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: