Back to all Internships

Thumb

Internship

Lochristi

SDE

Stage Marketing & Communicatie

Company description

SDE is een software- en technologiebedrijf in Lochristi bij Gent. Onze afdeling Natch is dan weer gespecialiseerd in B2B E-commerce platformen.

Job description

Wij hebben een interessante stageplaats voor een enthousiaste student digitale communicatie, marketing, journalistiek of bedrijfsmanagement.

Wat je tegen je medestudenten zegt: Ik heb een coole stageplaats vlakbij Gent op een prachtig domein in’t groen waar ik meedraai in een sales- en marketingteam van een technologiebedrijf. En’t heeft zijn eigen bar “Eddie’s Corner” genoemd naar de zaakvoerder!

Wat je tegen je stagebegeleider zegt: Ik draai mee in een softwarebedrijf dat mee evolueert met de nieuwste trends in AI, digital en online samenwerken. Het is mijn taak om via een brede mix van digitale marketingtechnieken dat complex gegeven interessant te maken voor de Vlaamse KMO’s.

Teveel ideeën, te weinig tijd

We heart technologie en we lopen over van de creatieve ideeën om ook KMO’s warm te maken voor de verschillende oplossingen, softwarepakketten, clouddiensten, … maar we komen handen te kort. Enkele zaken die we zoooooooo graag verder willen uitwerken en waarvoor we een jonge leeuw of leeuwin kunnen gebruiken:

 • Onze video-marketing / video-content experimenten hebben wat love nodig om professioneler te worden.
 • Onze e-mailmarketingcampagnes kunnen eens een frisse invalshoek gebruiken.
 • We willen starten met een “Life @ SDE” instagram-account voor onze employer branding.
 • Onze e-books mogen geupdate worden en zelfs aanvulgd met een paar nieuwe exemplaren van de geest van een jonge, scherpe auteur.
 • We lanceren 2 volledig nieuwe producten en zoeken iemand met goesting om die launches van A tot Z voor te bereiden.
 • Onze “klanten-usergroups” mogen omgebouwd worden tot moderne “communities”.

Onze locatie

SDE & Natch

Lichtelarestraat 45 | 9080 Lochristi

9 minuten wandelen van 3 buslijnen di eje op 30 minuten naar Gent centrum brengen.

Searched Profile

Marketeers

Communicatiespecialisten

We offer

Wat kunnen wij jou leren?

Je komt in een ervaren sales- en marketingteam terecht dat je met plezier op weg helpt en je zal stimuleren om je gang te gaan.

Deze elementen zijn bij ons dagelijkse kost (hier kan je dus echte praktijkervaring opdoen: e-mail marketing, search engine optimization, Google Analytics, mobile marketing, sociale media & social media advertising, Google Adwords, community building, word-of-mouth communication / customer cases, content marketing, blogging & video-marketing, ...

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Stagiair marketing

  Kadonation Internship
  9000 Gent
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time