Back to all Internships

Thumb

Internship

Kraainem

LEASE A BIKE België

Stage Marketing, Communicatie en Operations

Company description

LEASE A BIKE biedt eenvoudige fietsleasing aan in de B2B markt. Dit kan naast, maar ook ter vervanging van de (lease)wagen, verduurzaming van het bedrijf of als extralegale voorwaarde voor fittere en loyalere medewerkers. Fietsleasing wint aan populariteit in België en andere Europese landen mede door de aantrekkelijke fiscale maatregelen van overheden om fietsen te stimuleren. Wat doen wij? Wij regelen alles om het fietsleasing proces heen met ons digitale platform, zodat de werkgever geen zorgen heeft en de werknemer alleen maar na hoeft te denken over zijn of haar droomfiets.

Job description

In nauwe samenwerking met ons operations team zul jij verschillende marketing, communicatie en operatie projecten gaan oppakken. Dit is heel breed en daarom erg gevarieerd! Jij zal dagelijks in contact zijn met al onze stakeholders: klanten, fietsenwinkels en andere partijen die zich inzetten voor duurzame mobiliteit. Samen met het operations team ga jij creatief aan de slag om de communicatie met deze partijen zo creatief en effectief mogelijk op te zetten. Ook zal je onze marketing verantwoordelijke ondersteunen in het in de markt zetten van LEASE A BIKE, je krijgt veel vrijheid om met eigen ideeën te komen!

 

Naast de focus op marketing & communicatie maak je volledig deel uit van ons (kleine) team. Je doet mee met de wekelijkse vergaderingen en ondersteunt onze Operations tak met de dagelijkse werkzaamheden waar nodig. Jij denkt en helpt mee met de inrichting van onze backoffice en staat klaar voor onze klanten.

 

Ben jij een aanpakker?

Dan is dit een stage voor jou! Concreet ga jij je bezighouden met:

 • Bedenken & ontwerpen van marketing materialen zoals flyers, brochures en ander promotiemateriaal;
 • Verbeteren van onze interne en externe communicatie op een creatieve en effectieve manier;
 • Meedenken met de strategie van LEASE A BIKE op het gebied van marketing, communicatie en operatie,
 • Ondersteunen van de dagelijkse werkzaamheden van de operations afdeling: o.a. het beantwoorden van vragen van klanten en aangesloten fietsenwinkels.

 

Je zal deel uit gaan maken van een team dat bestaat uit 8 personen en snel groeiend is! Een unieke kans om in te stappen. We zijn altijd bezig met het werven van nieuwe mensen en wie weet leidt een goede stage tot een eerste job!

Searched Profile

Wat vragen we van jou

 • Je bent bezig met een opleiding in het hoger onderwijs,
 • Je bent creatief en kan in een eenvoudige manier uitleggen en communiceren;
 • Jij bent tenminste 32 uur beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden, startdatum tussen 15 november en 1 februari,
 • Je houdt van nieuwe uitdagingen en bent enthousiast en flexibel,
 • Je bent zelfstandig en hands-on.

We offer

 • Een stage in een snelgroeiende startup die grote ambities heeft waar jij veel in kan betekenen,
 • Een uitdagende en leerzame omgeving waarin jij verantwoordelijkheid draagt voor jouw taken. Naast jouw primaire focus denk je mee met de strategie van het bedrijf,
 • Een jong en gemotiveerd team waarin veel ruimte is voor fun,

Wij zijn altijd op zoek naar talent, en is er zeker kans op een vaste (bij)baan na je stage.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships