Back to all Internships

Thumb

Internship

Antwerpen

Stedelijk Onderwijs Antwerpen

Stage Marketing en Communicatie

Company description


Wij zijn het autonoom gemeentebedrijf Stedelijk Onderwijs. Bij ons is iedereen welkom. Kwaliteitsvol onderwijs in een open en stedelijke omgeving, dat is ons handelsmerk. Wij geloven in de groeikansen van elke lerende, ontwikkelen talenten en stimuleren actief burgerschap. Zo groeit elke leerling of cursist door naar een gewaardeerde plaats in de samenleving. In onze 116 scholen en ondersteunende diensten engageren we ons elke dag om de stad van morgen mee vorm te geven. Dit is mogelijk dankzij de inzet van meer dan 6500 leerkrachten en medewerkers. Onze droom? Iedereen helemaal op zijn plek!

 

Job description


Als stagestudent maak je actief deel uit van de afdeling Marketing & Communicatie van het Stedelijk Onderwijs. Deze afdeling zorgt voor een professionele communicatie over het Stedelijk Onderwijs, zowel intern als extern en ondersteunt scholen, academies, centra en andere interne afdelingen hierin. 

In overleg wordt een concreet stageproject gekozen binnen de organisatie. De keuze wordt gebaseerd op jouw ervaring en interessesfeer, afgestemd op de noodzaak binnen onze afdeling Marketing & Communicatie en de projecten die op dat moment lopen. Einddoel is een heel praktische werkervaring die je kan meenemen op je cv.

Je belangrijkste taken:

 • Je werkt binnen de afdeling Marketing & Communicatie mee aan interne en externe communicatiestrategieën.
 • Je staat mee in voor de promotie van het Stedelijk Onderwijs en bouwt aan een positief imago, zowel intern als extern.
 • Je maakt de vertaalslag van marketingideeën naar concrete communicatieplannen rond projecten.
 • Je verzamelt informatie en verwerkt ze tot vlotte en heldere teksten voor diverse interne en externe communicatiekanalen. 
 • Je coördineert interne en externe drukwerken en informatiedragers. 
 • Je bewaakt de huisstijl en de goede toepassing ervan.
 • Je helpt collega’s van de afdeling Marketing & Communicatie met concrete projecten en de dagelijkse werking.

Wat zijn de sollicitatievoorwaarden?

Stagestudenten die zich aangesproken voelen en worden weerhouden op basis van hun cv en motivatie, zullen kort na het indienen per mail een uitnodiging voor een gesprek ontvangen. Op basis van dat gesprek wordt de meest geschikte kandidaat weerhouden. Solliciteer online op www.stedelijkonderwijs.be/vacatures en voeg volgende documenten toe: je motivatiebrief en je curriculum vitae met duidelijke vermelding van je huidige opleiding.

Je kan starten in februari, datum in overleg te bepalen.

Searched Profile

We verwachten een polyvalente en enthousiaste medewerker die van aanpakken weet en durft zijn of haar mannetje te staan. Je bent daarbij creatief en hebt zin voor humor. Je kan out of the boxdenken en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je durft je theoretische kennis in de praktijk om te zetten en draagt daarbij zorg voor de kwaliteit die je levert.

We offer

Een leuke en vooral leerrijke stageperiode binnen een flexibele afdeling Marketing & Communicatie. Momenten van no-nonsense afgewisseld met creatieve uitspattingen. Strakke deadlines en meerdere keren een yes-gevoel. Goesting in meer. Inspiratie voor ’t leven. Wat vonden onze vorige stagestudenten ervan? Lees het op onze website!

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Communicatie Medewerker (M/V/X)

  Muzische Workshops vzw Internship
  2100 Deurne
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Digital marketeer

  PEP! vzw Internship
  2020 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Marketing Assistant

  1965 Internship
  2140 antwerp
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Stage Grafisch Ontwerper

  Stedelijk Onderwijs Antwerpen Internship
  2000 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Part Time