Back to all Internships

Thumb

Internship

WILLEBROEK

TOYOTA MATERIAL HANDLING

Stage Marketing

Company description

Toyota is actief binnen heel Europa en biedt een volledig assortiment heftrucks en magazijntrucks zoals transpalletten, elektrische pallettrucks, elektrische stapelaars, orderpickers, reachtrucks, smallegangentrucks, industriële trekkers, elektrische vorkheftrucks, thermische vorkheftrucks, magazijnstellingen, lithium-ion en automatische oplossingen.

Onze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen en omgevingen zoals cold store, productie, retail en warehouses, transport en distributie en geluidsarme operaties.

Ondersteund door service en logistieke oplossingen zoals verhuur, tweedehands trucks, service en onderdelen, streven wij ernaar om de eerste keuze partner te zijn in oplossingen voor material handling. Met ruime ervaring in lean manufacturing zijn we trots om te producteren volgens het Toyota Productie Systeem.

Job description

 • Je stage bestaat uit Employer Branding.
 • Je zit op het kruispunt van Marketing en HR en krijgt van beide invalshoeken een idee hoe het er op de werkvloer aan toe gaat.
 • je krijgt veschillende projecten toegewezen en. we rekenen op jou om die zo goed mogelijk uit te voeren. 
 • ​Je kijkt welke kanalen nuttig zijn om ons te focussen als werkgever en hoe we ons moeten profileren op deze kanalen.je kijkt dus naar onze doelgroep en weet deze aan te spreken. 
 • ​je hebt contact met scholen/universiteiten/hogescholen.
 • ​je verzorgt een uniforme look and feel van het bedrijf. 

Searched Profile

Je bent een bachelor of master student in het laatste jaar. En hebt enige kennis of affiniteit met HR en of Marketing . Je hebt een passie voor mensen en beschouwt het als jouw missie om de juiste persoon op de juiste plaats aan het werk te zetten en te houden. Je hebt voorkennis over employer branding. Je kan mensen goed inschatten en werkt op een methodische manier. Je kan keuzes maken en beschikt over uitstekende communicatievaardigheden, in het Nederlands. Bovendien ben je assertief genoeg om feedback te vragen. Je werkt vlot met MS office en bent thuis in het gebruik van sociale media.

We offer

Je kan rekenen op een stage waar je intensief begeleid wordt en veel verantwoordelijkheid krijgt. Dit in een internationale onderneming die een begrip is in de wereld van de heftrucks en ver daar buiten.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Marketing Stagiair

  Toyota Material Handling Belgium Internship
  2830 Willebroek
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Digital Marketing wizard

  TOYOTA MATERIAL HANDLING Internship
  2830 WILLEBROEK
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time