Back to all Internships

Thumb

Internship

Zomergem

Solvas

Stage Marketing

Company description


Wij bieden een totaalaanpak aan particulieren en ondernemingen: bankzaken, verzekeringen en vastgoed. Wij hebben vestigingen in Oost-Vlaanderen: Lievegem en Aalter.

Uw vertrouwenspersoon binnen Solvas begeleidt u bij elke stap van de weg naar behoud van uw levensstandaard. Iemand die u, uw gezin en uw bedrijf door en door kent. Iemand die u adviseert, ondersteunt en bijstaat bij elke belangrijke stap in uw leven. U geniet telkens van een persoonlijke begeleiding, ook buiten de kantooruren.

Welke wensen u ook heeft, Solvas zet dit voor u om in concrete plannen. Ons stappenplan garandeert u een op uw maat gesneden pakket. Uw toekomst uitgetekend door Solvas. U hoeft het enkel nog in te kleuren.

Job description

Wij bieden studenten een boeiende en uitdagende stageplek aan. Op de afdeling Marketing zal je mee verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren en bijwerken van onze digitale marketingstrategie, i.f.v. reeds bepaalde missie, een lopende strategie of een uit te werken event.

Nieuwe en verfrissende visies en ideeën zijn hier welkom en daarom geven we onze Solvas-stagiair dan ook alle ruimte om er 200% samen met ons voor te gaan.

Onze burelen en jouw werkplek bevinden zich in het nieuwe Lievegem ( Zomergem).

Searched Profile

  • Je bedenkt samen met de Communicatie verantwoordelijke creatieve acties en reflecteert over de ideale communicatiekanalen wat betreft onze portefeuille van verzekeringens, immo en bankproducten.
  • Je identificeert de doelgroepen samen met het management.
  • Samen bepaal je een online of offline strategie. Deze voer je uit, bewaak je én je optimaliseert waar nodig.
  • Je kan vlot werken met photoshop of andere programma’s.

We offer

een stage vol uitdaging, verantwoordelijkheden en een dosis zelfstandigheid..

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read