Back to all Internships

Thumb

Internship

Antwerpen

Qiwie

Stage (Onbezoldigd) - IT System Engineer Apprentice bij Qiwie

Company description

Qiwie is een objectief adviesbureau gespecialiseerd in rekruteringscommunicatie.

We zijn in 2010 ontstaan door de samenwerking tussen een HR Manager, een Recruitment Consultant en een Marketing Manager. Alle 3 waren we op zoek naar objectief marktadvies en concrete facts & figures in rekruteringscommunicatie.

Talent is dé hoeksteen van elke gesmeerd lopende organisatie, maar het juiste talent vinden is niet altijd even makkelijk. Net dat is onze sterkte: bedrijven en kandidaten in contact brengen.

Vandaag bestaat ons team uit 12 jonge en dynamische specialisten. We beheren een klantenportefeuille van boven de 200 verschillende bedrijven waarvoor we al meer dan 1000 campagnes uitbouwden. Qiwie gidst bedrijven door het web van jobsites, vaksites, social media, print media en alle andere mogelijke online en offline  communicatiekanalen. 

Steeds meer mensen zoeken een nieuwe job via het internet. Online rekrutering wordt belangrijker en het is noodzakelijk om vacatures via de juiste kanalen zichtbaar te maken. Ook de manier waarop er geadverteerd wordt in job, regionale en nieuwskranten evolueert continu en vergt een bepaalde kennis en kunde. Qiwie creëert doeltreffende online en print rekruteringscampagnes die de jobadvertenties en het employer brand van zijn klanten tot bij de juiste kandidaten brengt. We werken samen met kleine, middelgrote en grote bedrijven en onderhouden relaties met recruitment-, media-, reclame- en marketingbureaus. Wij adviseren deze organisaties en hun opdrachtgevers over hoe ze de juiste middelen voor hun rekruteringscommunicatie kunnen inzetten.

Wij nemen onze klanten heel wat werk uit handen, we gaan recht op hun doel af en we zijn voordeliger dan een interim- of wervings- en selectiebureau. Als enige speler in België doen we voortdurend objectief marktonderzoek. Door de hands-on ervaring van alle Qiwie medewerkers is onze marktkennis vele malen groter dan die van elke andere organisatie in rekruteringscommunicatie.

Een leegte opvullen in bedrijven is onze uitdaging en daar hebben we altijd een pasklaar antwoord op.

Job description

De opdracht bestaat uit een studie van de mogelijke oplossingen voor Software applicaties en Sytemen, het presenteren van aanbevelingen voor een oplossing en het opzetten ervan.
 

Searched Profile

Bachelor IT
Je bent communicatief en assertief genoeg om met verschillende technische experts uit verschillende teams samen te werken.
Student die verschillende IT tools en methodes met elkaar kan vergelijken rekening houdend met de doelstelling.
Je bent bovendien technisch genoeg om het gekozen tool te installeren, configureren en kan laten zien dat de oplossing werkt.
Resultaatgericht, can-do en een goede teamplayer.
Ervaring met programmeren is een pluspunt.

We offer

 • Een stage in een zeer dynamische en vooruitstrevende onderneming die kwaliteit en professionalisme hoog in het vaandel draagt
 • Begeleiding van Professionals

Keywords
Stage (Onbezoldigd) - IT System Engineer Apprentice, Network administrator, Administrator, Microsoft Server, Vmware, Active Directory, Exchange, SQL, Shared storage, Remote Desktop Services, Antivirus, Firewalls, Routing, VLAN, QoS, Intellectual Property IP Administrator, Systeembeheerder, System, Support Engineer, Netwerkbeheerder, Cisco, Bachelor, Master, Computer Sciences, Microsoft Office, Database, Online filing system, ICT, Informatica, Systeembeheer, System Administrator, IP, Router, DOS, Windows 200x Server en Professional, Exchange 200x Server, Terminal Server, RAS en SQL Server, ISA/Proxy Server, Internet Information Server, Index Server, TCP/IP, routers, firewall, ITIL, MCSA, CCNA

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Wordpress trainee

  Beeple Internship
  2610 Berchem
  This job has multiple locations
  Study level: Bachelor Regime: Full Time