Back to all Internships

Thumb

Internship

Westerlo

Brandologic

Stage (online) marketing

Company description

Van een volledige communicatiestrategie tot het beheren van social medikanalen en van het ontwerpen van websites tot het opnemen van een bedrijfsvideo of het verzorgen van perscommunicatie: Brandologic doet het allemaal!

Wij spitsen onze oren voor alle specifieke marketing- en communicatievragen van onze klanten. Vol goesting en passie bouwen en schrijven we mee aan hun boeiende verhaal.

Job description

Gezocht: enthousiaste, leergierige stagiair(e) die van aanpakken weet!

Ontplooi je talenten bij Brandologic, een groeiend communicatiebureau uit de Kempen! Wij ondersteunen bedrijven en ondernemers met hun externe communicatie, gaande van copywriting, social media en logo designs tot het ontwikkelen van websites en perscommunicatie. Heb jij daar wel kaas van gegeten? 

Studeer je marketing, multimedia, grafisch design, communicatie, journalistiek…? Of ben je afgestudeerd maar ben je er nog niet helemaal uit wat je wil gaan doen? Kom eens luisteren wat we je te bieden hebben (of vertel ons wat jij voor ons kan betekenen!)

Searched Profile

Enthousiast

Creatief

Leergierig

Zelfstandig én teamplayer

 

We offer

Wat kan je verwachten?

  • Je werkt mee onze interne strategie uit en je wordt ingezet voor uitwerking van onze klantprojecten.
  • Je krijgt de kans om je eigen projecten uit te werken.
  • Veel vrijheid en de mogelijkheid om je kennis te vergroten maar ook om ons nieuwe inzichten te verwerven.
  • Je komt terecht in een compact, hecht team van gepassioneerde mensen. We zijn een communicatiebureau in volle groei, waar elke dag verrassend en uitdagend is.
Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read