Back to all Internships

Thumb

Internship

Wommelgem

Dell'oro

Stage op onze administratie

Company description

Dell'oro is een familiebedrijf, waar soms een serieuze hoek af is.  Wij voeren zuiderse voeding in en verdelen die op de Belgische markt.  Het grootste deel van het gamma komt uit Italië, maar we bouwen momenteel ook volop verder aan ons Magreb gamma (uit Marokko, Tunesië, ...).  Wij geven graag de kans aan jonge, dynamische ontdekkers om bij ons een beetje van de stiel te leren, op een andere manier.  

Job description

Heb je een opleiding gevolgd voor een administratieve functie en ben je op zoek naar een bedrijf om de theorie aan de praktijk te toetsen, dan ben je bij ons zeker welkom.

Wij gooien je graag snel voor de leeuwen, bij ons draai je dus vrij snel mee in de volledige administratie.  Dit gaat van inboeken orders, toersamenstelling, facturatie, debiteurenopvolging, telefonisch en balie-onthaal, ...

Searched Profile

Zet je je eerste stappen in een administratieve job?  Ben je een foodie en hou je van de Zuiderse keuken?

Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres!

Heb je kennis van Italiaans, Arabisch, Turks, ... dan is dit ook nog eens een groot pluspunt.  Onze leveranciers en ons clienteel is namelijk voor een groot deel van Italiaanse, Marokkaanse, Turkse, ... origine.

We offer

Wij bieden een stage aan waar alles in bod zal komen van A-Z. Daarom liefst een langere stage, liefst van 6 maanden.  (eventueel kan al vanaf 3 maanden).

Ons bedrijf is een dynamisch bedrijf in groei, dus er is mogelijk een optie om er nadien een vaste job aan over te houden. 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Office Management en boekhouding

  Our Daily Bottle Internship
  2000 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Part Time