Back to all Internships

Thumb

Internship

Antwerpen

Qiwie

Stage PHP Developer – Programmeur bij Qiwie

Company description

Qiwie is een objectief adviesbureau gespecialiseerd in rekruteringscommunicatie.

We zijn in 2010 ontstaan door de samenwerking tussen een HR Manager, een Recruitment Consultant en een Marketing Manager. Alle 3 waren we op zoek naar objectief marktadvies en concrete facts & figures in rekruteringscommunicatie.

Talent is dé hoeksteen van elke gesmeerd lopende organisatie, maar het juiste talent vinden is niet altijd even makkelijk. Net dat is onze sterkte: bedrijven en kandidaten in contact brengen.

Vandaag bestaat ons team uit 12 jonge en dynamische specialisten. We beheren een klantenportefeuille van boven de 200 verschillende bedrijven waarvoor we al meer dan 1000 campagnes uitbouwden. Qiwie gidst bedrijven door het web van jobsites, vaksites, social media, print media en alle andere mogelijke online en offline  communicatiekanalen. 

Steeds meer mensen zoeken een nieuwe job via het internet. Online rekrutering wordt belangrijker en het is noodzakelijk om vacatures via de juiste kanalen zichtbaar te maken. Ook de manier waarop er geadverteerd wordt in job, regionale en nieuwskranten evolueert continu en vergt een bepaalde kennis en kunde. Qiwie creëert doeltreffende online en print rekruteringscampagnes die de jobadvertenties en het employer brand van zijn klanten tot bij de juiste kandidaten brengt. We werken samen met kleine, middelgrote en grote bedrijven en onderhouden relaties met recruitment-, media-, reclame- en marketingbureaus. Wij adviseren deze organisaties en hun opdrachtgevers over hoe ze de juiste middelen voor hun rekruteringscommunicatie kunnen inzetten.

Wij nemen onze klanten heel wat werk uit handen, we gaan recht op hun doel af en we zijn voordeliger dan een interim- of wervings- en selectiebureau. Als enige speler in België doen we voortdurend objectief marktonderzoek. Door de hands-on ervaring van alle Qiwie medewerkers is onze marktkennis vele malen groter dan die van elke andere organisatie in rekruteringscommunicatie.

Een leegte opvullen in bedrijven is onze uitdaging en daar hebben we altijd een pasklaar antwoord op.

Job description

 • Als PHP Developer – Programmeur ben je verantwoordelijk voor de technische realisaties van een website, adminplatforms, intranet of online platform.
 • Je werkt met Open Source software of schrijft zelf complete platformen van A tot Z.

Searched Profile

 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in zowel woord als schrift.
 • Hogere opleiding in ICT.
 • Stage van minstens 3 maanden.
 • Je hebt kennis van HTML, CSS, PHP5, MySQL en bent vertrouwd met JavaScript (jQuery). Het gaat vooral om toepassen.
 • Termen als Responsive, AJAX, jQuery, JSON, XML en SOAP schrikken je totaal niet af, je weet wat het is. Uiteraard hoef je er nog geen topper in te zijn, daarbij gaan we je helpen.

We offer

 • Een stage in een zeer dynamische en vooruitstrevende onderneming die kwaliteit en professionalisme hoog in het vaandel draagt.
 • Begeleiding van Professionals in IT en HR.
Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Wordpress trainee

  Beeple Internship
  2610 Berchem
  This job has multiple locations
  Study level: Bachelor Regime: Full Time