Back to all Internships

Job placeholder

Internship

Erpe-Mere

Mens(en)werk consultants

Stage psycholoog

Company description

Mensenwerk consultants zijn actief in overheid en social profit  (gemeenten, zorginstellingen en onderwijs) en dit met volgende dienstverlening: begeleiden van organisaties (functioneren van de organisatie, veranderingen, fusies, herstructurering), assessment, evaluatie van topambtenaren, ontwikkeling van onderwijsdirecties, enz.   

 

 

 

 

Job description

-Afhankelijk van de duur en aard van de stage, wordt in onderling overleg met de stagair een takenpakket afgesproken. Enkele mogelijke projecten waarrond stage kan worden gedaan:  rekrutering en rekruteringscommunicatie, psychotechnisch onderzoek en assessments, evaluatie van medewerkers: evaluatiesystemen, 360° feedback en bevraging in verband met functioneren van individuen (online). U hebt de kans om diverse competenties te ontwikkelen afhankelijk van eigen noden en groeipad.

 

Searched Profile

De profielen hangen af van het domein waarin u wordt ingezet.  Mogelijke richtingen zijn: - communicatie/marketing: projecten rond rekruteringscommunicatie, nieuwsbrieven, HR-journalistiek . Daarnaast hebben we vooral nood aan psychologen met interese voor de klinische kant van de organisatiepsychologie.

 

We offer

-Een leerpad in samenspraak/overleg met de stagair. De nodige feedback van ervaren psychologen (méér dan 30 jaar professionele ervaring). De kans om ingeschakeld te worden in intellectueel uitdagende projecten. 

 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read