Back to all Internships

Thumb

Internship

Antwerpen

IMA Apartments

Stage Real Estate/Vastgoed

Company description

IMA verhuurt appartementen in Antwerpen aan toeristen en zakenreizigers. IMA doet al het werk dat een receptie voor een hotel doet, maar dan verspreid door de stad en op afstand. Beheer van de appartementen en complexen die wij aanbieden is van essientieel belang voor het welslagen van IMA.

IMA beheert eigen appartementen die via kanalen als Booking.com, Airbnb, Expedia etcetera worden aangeboden aan gasten wereldwijd. Na de boeking verzorgt IMA het gehele proces, van ontvangst tot schoonmaak, van financiele afhandeling tot special requests. 

Momenteel  beheert IMA ongeveer 40 appartementen in Antwerpen , maar de ambitie is om zowel kwalitatief als kwantitatief te groeien en hopen dat jij jouw steentje daaraan kan bijdragen!

Job description

Stage Real Estate

IMA beheert ongeveer 45 appartementen in Antwerpen centrum vanuit ons kantoor in hartje centrum. Er komen constant appartementen bij en moeten constant nieuwe mogelijkheden gezocht worden waar we kunnen starten. Daarnaast is het onderhoud en administratie van de huidige appartementen een belangrijk onderdeel van de Real Estate tak van ons bedrijf. 

Je stage zal bestaan uit het assisteren van de General Manager op alle Real Estate vlakken, denk hierbij aan de volgende zaken;

  • Zoeken naar nieuwe locaties om te kunnen verhuren;
  • Ordenen en structureren van alle lopende contracten;
  • Contact met leveranciers zoals Luminus, Telenet, Proximus etcetera;
  • Alle adhoc opdrachten gerelateerd aan het Real Estate deel van onze onderneming;
  • Indien je een onderzoeksstage wilt gaan doen, kan je denken aan het onderzoeken of ons aankoop of inkoopproces efficienter kan en zo ja hoe, of proposities maken ter aankoop en verbouwing van nieuwe complexen.

Lijkt dit jou iets? Wij zoeken eigenlijk constant stagiaires!

Searched Profile

Wij zoeken een slimme aanpakker die pro-actief aan de slag kan. En het gezellig vindt in een jong team te werken met korte lijntjes. 

Je houdt van vastgoed en bent administratief sterk genoeg om alle verschillende informatie die je binnenkrijgt goed te ordenen. 

We offer

Wij bieden een stagecontract aan vanaf 3 maanden, maar kan in overleg een stuk langer. Indien we de stage allemaal een succes vonden, bestaat de mogelijkheid bij het team te blijven!

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read