Back to all Internships

Thumb

Internship

Brussels

AXA Belgium

Stage Safety Advice Services Team (arbeidspsychologie)

Company description

De AXA Groep is wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer. We beschermen en adviseren onze klanten bij elke stap in hun leven, door producten en diensten aan te bieden die tegemoetkomen aan hun behoeften op het vlak van verzekering, persoonlijke bescherming, sparen en vermogensbeheer. AXA is het meest toonaangevende verzekeringsmerk wereldwijd met meer dan 100 miljoen klanten. We transformeren van uitbetaler naar partner voor onze klant, met een sterke focus op risicopreventie.

Onze missie? Mensen in staat stellen om een beter leven te leiden.

Onze waarden?  Customer First, Courage, Integrity en One AXA.

Natuurlijk wist je al dat AXA in België marktleider in de verzekeringssector is met een sterke aanwezigheid in de financiële dienstverlening. Wist je ook dat in België bijna 3 miljoen klanten op alle cruciale momenten in hun leven op ons vertrouwen? Wat er ook gebeurt, wij staan voor hen klaar, nu én morgen!

Daarom blijven we onszelf constant heruitvinden en daarom focust onze New Way of Working op welzijn, diversiteit en inclusie.

En op jouw talenten, op jouw ervaring. Ontdek wat we bedoelen.

Job description


U komt terecht op de dienst Safety Advice Services. Een team van een twintigtal gedreven preventie-ingenieurs die proberen om het risico op een schade of (arbeids)ongeval, bij één van onze verzekerde klanten, te reduceren.

Daar de maturiteit van onze klanten inzake preventie evolueert, evolueert ook onze dienstverlening van een technische benadering naar een benadering omtrent het menselijke gedrag. In dat kader zijn we op zoek naar een stagiair die ons kan helpen om de theorie van de psychologie van gedragsverandering te toetsen en om te zetten in bruikbare sensibilisatie-instrumenten voor onze verzekerde klanten. We verwachten hier een praktische vertaling die kan toegepast worden op het terrein om mensen te sensibiliseren en hun risicogedrag te doen inzien en idealiter ook te doen wijzigen. Je kan hier autonoom een strategie definiëren en/of creatief uit de hoek komen (bvb door een veiligheidsdag omtrent veiligheidsgedrag te helpen in elkaar steken).

Eerlijkheidshalve verwachten we wel een zekere autonomie en maturiteit van onze stagiair… de ingenieurs op de dienst zijn eerder technisch geschoold maar willen jou uiteraard maximaal bijstaan om te komen tot een geslaagd resultaat.

En zo maken we samen de werkvloer bij onze verzekerde klanten weer een stukje veiliger.

Duur:

 • Min. 2 maanden
 • Min. 3 dagen/week

Searched Profile

 • Je bent een masterstudent in de richting van arbeidspsychologie.
 • Je werkt autonoom en je bent een sterke communicator.
 • Je bent dynamisch en niet bang om initiatief te nemen.
 • Je bent creatief, leergierig en goed georganiseerd.
 • Je beheert Nederlands of Frans perfect en je kan communiceren in het Engels.

We offer

Een boeiende stage met een focus op jouw talenten en op...

Ons inclusief en divers beleid:

 • Ontwikkeling, ondersteuning en ‘Learning on the Job’.
 • Onze ‘New Way of Working’: zelfsturend werken en allerlei collega's ontmoeten op jouw flexibele werkplek.
 • Jouw welzijn, gericht op preventie: via ontelbare sportmogelijkheden, ons ergonomisch kantoormeubilair, focus op gezonde, lekkere en gevarieerde lunches, psychosociale begeleiding.
 • Maaltijdcheques & terugbetaling van transportkosten
Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Stage Actuary Non-Life (H/F)

  Generali Belgium Internship
  1050 Brussel
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time