Back to all Internships

Thumb

Internship

Ieper

Innovation Group Belgium

Stage Sales & Marketing

Company description

Innovation Group werd in 1996 opgericht in het Verenigd Koninkrijk als Merlinace en werd tot Innovation Group omgedoopt in 1999 na de overname van MotorCare, een bedrijf gespecialiseerd in schadebeheer voor wagens.

Het daarop volgende decennium bleef het bedrijf groeien dankzij meerdere overnames. In december 2015 werd Innovation Group een besloten vennootschap dankzij een investering van de Carlyle Group, een toonaangevende vermogensbeheerder van alternatieve activa.

Met ongeveer 3.300 werknemers die actief zijn in kantoren in Australië, België, Frankrijk, Duitsland, India, Noord-Amerika, Polen, Zuid-Afrika, Spanje en het Verenigd Koninkrijk bereikt en bedient Innovation Group meer dan 1.200 klanten. Hierbij bevinden zich wereldwijd 15 van de 20 grootste verzekeraars en 3 van de 5 grootste fleet- en leasemanagementbedrijven.

Wat we doen

Innovation Group doet brand- en autoschadebeheer in naam van de belangrijkste verzekeraars, makelaars en vlootbeheerders wereldwijd. Daarnaast ondersteunen we ook globaal de garantie- en dienstverlening voor heel wat autofabrikanten.

Waarom kiezen voor ons

Wij verbinden een eersteklas toeleveringsnetwerk, voortreffelijke medewerkers en verfijnde technologieplatformen om drie belangrijke voordelen te bieden aan onze klanten en hun clienteel. Lagere kosten voor onze klanten, dankzij een lagere schadelast en een verhoogde operationele efficiëntie.

Ons doel

Wij streven ernaar steeds een stap verder te gaan dan wat onze klanten verwachten. We ijveren naar een lagere impact van ongewenste gebeurtenissen, stimuleren onze klanten om in de eerste plaats incidenten proberen te vermijden en zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om de sectoren waar we actief zijn te transformeren.

Job description

Stage Sales & Marketing

Beschikbaar vanaf januari, februari of maart 2019 voor minimum 6 weken

Waarom stage lopen bij Innovation Group Belgium?

Wij verbinden een eersteklas toeleveringsnetwerk, voortreffelijke medewerkers en verfijnde technologieplatformen om drie belangrijke voordelen te bieden aan onze klanten en hun clienteel. Lagere kosten voor onze klanten, dankzij een lagere schadelast en een verhoogde operationele efficiëntie.

Als stagiair wordt jouw ontwikkeling gestimuleerd middels diverse activiteiten. Bij deze stage krijg je een goed beeld van de werkzaamheden binnen jouw interessegebied, waardoor het kiezen van een master programma of toekomstige baan makkelijker wordt. Daarnaast krijg je binnen onze dynamische organisatie ook inzicht in andere vakgebieden, zoals Trade Marketing, Account Management en Business Development.

Searched Profile

Profiel

Ben jij een enthousiaste HBO/WO Bachelor- of Masterstudent en heb je affiniteit met sales en/of marketing en al relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten, dan is deze stage wat voor jou.

Wij zijn op zoek naar een creatieve, ondernemende stagiair met een sterk analytisch vermogen. Ben jij full-time beschikbaar voor een periode van minimum 6 weken, lees dan gauw verder.

We offer

Wat ga je doen?

Vanaf dag één ben je een volwaardig lid van het sales & marketing team. Je maakt zowel kennis met de operationele als stragische activiteiten en draagt hierdoor bij aan de groei van onze merk.

Jouw taken zijn onder andere:

  • Marketing analyses maken;
  • Aktieplan bouwen en segmentatie van onze klanten;
  • Opmaken van nieuwsbrief en KPI’s reportings;
  • Maken van presentaties;
  • Op de baan onze klanten ontmoeten met ervaren account manager;

Wat bieden wij?

Wij investeren graag in jong talent! Naast veel eigen verantwoordelijkheid die je als stagiair krijgt, bieden wij ook zeer goede begeleiding en de mogelijkheid om jezelf goed te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanuit een stage door te groeien naar een .

Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage in de marktleider van “Business Process Outsourcing” in België? Solliciteer dan nu op 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read