Back to all Internships

Thumb

Internship

Gent

Incatro BVBA

Stage vertaler/marketeer

Company description

Incatro BVBA produceert en levert hoogwaardige akoestische oplossingen voor oa. horeca, bedrijven, particulieren en zorginstellingen. Producten zoals wand- en plafondpanelen, bureauschermen, afhangende baffles, etc. behoren tot on assortiment. Hierbij kiezen wij resoluut voor kwaliteit, design en afwerking. Als kleine KMO met een achttal medewerkers zijn wij aan een sterke opmars bezig, wat veel ruimte laat voor marktonderzoek, prospectie, marketing, administratieve en organisatorische verbeteringen.

Job description

Wij zoeken naar een stagiair met een talenknobbel (NL/FR/EN), maar ook officemanagement-gerelateerde taken en prospectie spelen een belangrijke rol. Onder andere volgende taken zullen tot je takenpakket behoren:

 • Vertalen van allerlei teksten van het Nederlands naar het Frans en/of naar het Engels (Duits optioneel)
 • Bijdragen aan de algemene werking van het bedrijf
 • Prospectielijsten opstellen aan de hand van Trendstop, onze CRM-lijst, etc.
 • Mailings versturen door middel van Mailchimp
 • Algemene administratie en post

Searched Profile

We verwachten van jou een actieve houding en een grote portie eigen initiatief om deze taken verder uit de diepen en het gewenste resultaat te bereiken. Omwille van ons kleine team (verdeeld over back-office en werkatelier/magazijn) kunnen we bij Incatro een open werksfeer behouden. Duidelijke en snelle communicatie zijn hierbij erg belangrijk. 

Ben jij stipt, nauwkeurig, zelfstandig, leergierig en studeer je talen? Dan beschik je al over enkele van de belangrijkste kenmerken om deze stage tot een goed einde te kunnen brengen. 

We offer

We bieden een interessante stage aan in een klein maar groeiend bedrijf met een toffe werksfeer waar vragen altijd vrij staat. Koffie zetten wordt hier niet jouw taak, tenzij misschien voor jezelf. Je krijgt persoonlijke begeleiding van de verantwoordelijke marketing op kantoor om jouw taken op een juiste manier aan te kunnen vatten en omwille van de verschillende achtergronden van de medewerkers bij Incatro kun je hier heel wat bijleren. 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • 2017-04-01
  =job.status_text

  Marketing

  Jaswig Internship
  9000 Gent
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: