Back to all Internships

Thumb

Internship

Brussels

Bobex.com NV/SA

STAGEPLAATS - Copywriter / E-Marketeer

Company description

Bobex (www.bobex.be) is een zeer succesvolle marktplaats op het internet. Sinds 2000 is het Belgische Bobex uitgegroeid tot één van de grootste ‘lead generators’ in Europa. We zijn een soort omgekeerde eBay: gebruikers kunnen er gratis prijsaanvragen uitsturen, waarop betalende leveranciers reageren met offertes op maat. Op deze manier brengen we vraag en aanbod op een efficiënte manier samen. Ons bedrijf is heel sterk aan het groeien en wij zijn dringend op zoek naar copywriters om ons marketing team te versterken tijdens de zomer, in ons hoofdkantoor te Brussel.

Job description

Binnen het team van enthusiaste marketeers, schrijf je zoekmachine geoptimaliseerde teksten voor onze diverse online media kanalen (websites, blogs, landing pages, sociale netwerken, reclamecampagnes, persberichten, enz). Je helpt ons vnl. met het schrijven van nieuwe pagina’s in onze vernieuwe website. Je doet opzoekingen naar bedrijfsprofielen en je werkt mee aan onze SEO (Search Engine Optimization) projecten, samen met onze marketing & IT teams.

Searched Profile

Je hebt een echt schrijftalent. Communicatie, creatief en foutloos schrijven, alsook het internet, zijn jouw passies. Je schrijft vlot leesbare teksten die duidelijk en correct zijn in het Nederlands. Je bent georganiseerd, resultaatgericht en hebt de discipline om projecten in detail af te werken. Kennis van Google Analytics, sociale netwerken, online conversie of SEO zijn uiteraard een troef.

We offer

Wij bieden je de kans om stage te volgen in een jong, dynamisch en internationaal team in de zeer boeiende internet wereld. Een aangename werksfeer in een bedrijf in volle expansie. Bij ons kan je echte hands-on ervaring opdoen, mét toegevoegde waarde voor je CV! Wij verwelkomen studenten doorheen het hele jaar, voor periodes van 1 tot 3 maanden.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Sales & Marketing Intern

  Nakama Internship
  1800 Brussel
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time