Back to all Internships

Job placeholder

Internship

Oostende

Whizzkidz

STAGEPLAATS: DIGITAL MARKETEER IN WORDING

Company description


Wij ontwikkelen en implementeren digitale marketingplannen voor onze klanten om zo de ROI te optimaliseren en brand awareness online te creëren.

Wij zijn een ambitieus team van online marketing experten. Wij ontwikkelen strategieën en leveren diensten aan voor grote bedrijven en KMO's. Ons team bestaat uit technische, creatieve en analytische mensen die zich toespitsen op het optimaal inzetten van digitale marketingkanalen. Onze marketeers voeren succesvolle online marketingcampagnes uit, en maken daarbij gebruik van een unieke mix van data, technologie en creativiteit.

De juiste klant bereiken is nu meer dan ooit belangrijk bij online adverteren. Je wilt maar één iets, en dat is dat de juiste klant op jouw advertentie klikt. Bij Whizzkidz maken we er onze missie van om de juiste doelgroep te bereiken op de manier dat die dat wenst. Elke doelgroep wordt namelijk gekarakteriseerd door een specifiek zoekpatroon en bepaalde triggers. Door deze patronen te gaan identificeren en in kaart te brengen, kunnen we verhinderen dat jouw bedrijf meer gaat uitgeven dan noodzakelijk en gaan we de ROAS (Return On Ad Spend) op korte termijn verhogen.

 

Job description

Omschrijving Onze digitale ambitie en strategie tastbaar maken. Dit zullen we jou leren met de nodige kennis en ervaring die we reeds in huis hebben en bijkomende opleiding waar nodig. Daarnaast geef je richting aan de contentvernieuwing en continue optimalisatie (A/B-testing) van de content op de webomgevingen van de klanten die we beherenop basis van fact-based inzichten! Woop woop, we leren jou analytics en zo ook.

Wat houd je nog meer bezig?

  • Je maakt complexe zaken eenvoudig en gaat voor resultaat
  • Je helpt aan het opstellen van contentplannen en verbeterplannen, rekening houdend met KPI’s en haalbaarheid
  • Je bent vertrouwd met mobile, we verwachten niet dat je reeds de know-how hebt hiervoor (hoewel, grote plus), maar dat je weet hoe het is als gebruiker om hiermee bezig te zijn
  • Jij mag onze website eens goed onder handen nemen (www.whizzkidz.be)
  • Je houdt van nummers, niet om hele dagen te doen, maar wel net voldoende om af en toe een kick-ass analyse op te leveren.

Bevalt de stage van jouw kant en van de onze? Dan kan deze samenwerking misschien wel de start zijn van een mooi verhaal.

Profiel:

  • Je bent leergierig. Of je nu reeds kennis hebt van online marketing of niet, bij ons ben je welkom als je klaar bent om bij te leren. In deze functie is het niet enkel belangrijk dat je leert wat online marketing is, maar dat je ook leert verstaan wat onze klanten doen.
  • Je bent een teamplayer, die zowel on-site als off-site kan werken. Wij geloven nl niet dat om goed resultaat te leveren je gebonden moet zijn aan een locatie of specifieke werkuren. Wij zijn bijgevolg zeer flexibel, begin je het liefst ‘s middags te werken tot 23u? Of vind je een bosrijke omgeving net iets meer stimulerend om te werken dan een kaal kantoor? Het kan allemaal, het enige wat we van jou verwachten is dat je jouw afspraken nakomt, aanwezig bent bij meetings, regelmatig feedback geeft (en vraagt wanneer je die nodig hebt) en je best doet om te presteren. Maar uiteraard ben je ook altijd welkom op kantoor.
  • Je bent proactief en ziet opportuniteiten (ook die die wij over het hoofd zien)
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Nederlands is een must. Engels en Frans een grote troef.

Searched Profile

Wij zijn op zoek naar studenten met een communicatieprofiel. 
Of het nu via journalistiek, taalkunde, communicatie, ... is. Iedereen welkom, we leiden jou graag op tot de online marketeer die je wilt zijn. 

Daarnaast moet je leergierig zijn. Wij voorzien jou van de opleidingen, kennis en feedback die je nodig hebt om van start te gaan in zo'n functie, maar staan ook niet te popelen om 10 keer hetzelfde uit te leggen. 

Je bent zelfstandig. Wij hebben niet graag dat er op onze vingers gekeken worden, en we doen het zelf ook niet graag. We zoeken iemand die zin voor verantwoordelijkheid heeft en accountable is. Wat je hiervoor in return krijgt: een hele flexibele stageplaats. 

Herken jij jou hierin? 

Waar wacht je dan nog op! Stuur ons een email. Vertel ons wie je bent en waarom je een perfect fit zou zijn voor de job.

We offer

Een leuke stageplaats waar je zoveel kan bijleren als je zelf wilt en de nodige ervaring kan opdoen om ergens te starten (misschien wel bij ons).

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read