Back to all Internships

Thumb

Internship

Brussels

ING

Stageplaats voor Bachelors Zone Centre

Company description


Proud history, sure. But at ING we’re always more interested in what comes next. Looking at everything we do and asking: how do we make this better? How can we get it done faster? How can it be done more simply? It takes relentless curiosity, a spirit of open collaboration and a culture where new ideas are valued ahead of old conventions.

Job description

Stage voor bachelor studenten in het financieel gebied – Retail

ING positioneert zich op de markt met een stagiaire plaats binnen het kantorennetwerk in Brussel en Vlaams-Brabant. De stage duurt 11 weken en is gericht op studenten die tijdens hun studies ervaringen willen opdoen in de bancaire sector.

Jouw stage in de praktijk…

Je gaat in een kantoor aan de slag als stagiair waarbij je alle facetten van de kantoorwerking leert kennen door samen te werken met de Customer Coaches, Retail Bankers en Business Bankers.

Searched Profile

Ben jij iemand die…

 • sterk cliëntgericht is
 • die proactief, ondernemend en gedreven is
 • een echte teamplayer is

En die eveneens…

 • een bancaire Bachelor opleiding aan het volgen is
 • een duidelijk aantoonbare interesse heeft in de financiële wereld
 • perfect Nederlands spreekt en daarnaast een goede kennis heeft van het Frans en het Engels.
 • inzetbaar is in Brussel en Vlaams-Brabant

We offer

Jouw werkomgeving binnen ING

Bij ING streven we ernaar mensen in staat te stellen een stap voor te zijn, in het leven en in zaken. We geloven dat duurzame vooruitgang gedreven wordt door mensen met de verbeelding en de vastberadenheid om hun toekomst en de toekomst van de mensen rondom hen te verbeteren.

ING België is een creatieve en dynamische werkomgeving waar duizenden medewerkers samenwerken om een differentiërende ervaring te bieden aan retail- en privatebankingklanten en aan zelfstandigen, freelancers, kmo's, grote ondernemingen, instellingen en zakelijke klanten.

Als eerste directe universele bank zijn we een wereldwijde financiële instelling met een sterke Europese basis. We werden al meerdere keren gezien als de Beste Bank van België en als topwerkgever.

Als dit de werkomgeving is waarin jij kunt bloeien, stel je dan kandidaat en help ons de toekomst van het bankieren te veranderen!

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Assistant administratif & comptable

  Smart 4 invest SPRL Internship
  1640 Rhode-Saint-Genèse
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time