Back to all Internships

Thumb

Internship

Brussels

ING

Stageplaatsen voor Bachelors Vlaams-Brabant (Mrt – Mei 2021)

Company description


Proud history, sure. But at ING we’re always more interested in what comes next. Looking at everything we do and asking: how do we make this better? How can we get it done faster? How can it be done more simply? It takes relentless curiosity, a spirit of open collaboration and a culture where new ideas are valued ahead of old conventions.

Job description

ING positioneert zich op de markt met een stagiaireplaats binnen het kantorennetwerk in Antwerpen – Limburg – Leuven. De stageduurt 11 weken en is gericht op studenten die tijdens hun studies ervaringenwillen opdoen in de bancaire sector.

Jouw stage in de praktijk…

Je gaat in een kantoor aan de slag als stagiairewaarbij je alle facetten van de kantoorwerking leert kennen door samen tewerken met de Customer Coaches en Retail Bankers.

Searched Profile

Ben jij iemand die…

 • sterk cliëntgericht is
 • die proactief, ondernemend en gedreven is
 • een echte teamplayer is

En die eveneens…

 • een bancaire Bachelor opleiding aan het volgen is
 • een duidelijk aantoonbare interesse heeft in de financiële wereld
 • perfect Nederlands spreekt en daarnaast een goede kennis heeft van het Frans en het Engels.
 • inzetbaar is in Antwerpen – Limburg – Leuven

We offer

Jouw werkomgeving binnen ING

Bij ING streven we ernaar mensen in staat te stellen een stapvoor te zijn, in het leven en in zaken. We geloven dat duurzame vooruitganggedreven wordt door mensen met de verbeelding en de vastberadenheid om huntoekomst en de toekomst van de mensen rondom hen te verbeteren.

ING België is een creatieve en dynamische werkomgevingwaar duizenden medewerkers samenwerken om een differentiërende ervaring tebieden aan retail- en privatebankingklanten en aan zelfstandigen, freelancers,kmo's, grote ondernemingen, instellingen en zakelijke klanten.

Als eerste directe universele bank zijn we eenwereldwijde financiële instelling met een sterke Europese basis. We werden almeerdere keren gezien als de Beste Bank van België en als topwerkgever.

Als dit de werkomgeving is waarin jij kunt bloeien, stelje dan kandidaat en help ons de toekomst van het bankieren te veranderen!

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Marketing Intern

  Paynovate Internship
  1000 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time