Back to all Internships

Thumb

Internship

Gent

!DROPS

Stagiair communicatie gezocht!

Company description

!DROPS is een sociaal innovatiebureau. Als creatief collectief pakken we maatschappelijke vraagstukken aan. Van facilitatie tot creatie; van denken tot doen. We werken multidisciplinair en zien cultuur en digitaliteit als dé tools voor positieve verandering. Daarbij plaatsen we ‘the power of people’ centraal. Samen ontwikkelen we duurzame resultaten voor een leefbare 21ste eeuw. Dicht bij huis en over de grenzen heen.

Job description

- Design van templates, uitnodigingen, presentaties, campagnes, project materiaal...

- De communicatiestrategie uitwerken en implementeren i.s.m. de communicatiecoördinator. 

- Project communicatiestrategie en -plan opmaken, en dit samen met de projectcoördinatoren en themaverantwoordelijken bespreken en uitwerken, eventueel i.s.m. freelancer en/of communicatiecoördinator.

- Het overzicht van de projectcommunicatie bijhouden en voorleggen aan de themaverantwoordelijken en projectcoördinatoren.

- Evalueren van de projectcommunicatie.

- Het visuele en storytelling design uitvoeren van de organisatie i.s.m. communicatiecoördinator, m.a.w. de look & feel van !DROPS bewaken en dit ook tot uiting laten komen in o.a. de projecten en opdrachten.

- Redactie van de website, newsletter, jaarverslag, rapporten enz.

- Communicatiecampagnes opzetten samen met de verantwoordelijken voor events, projecten, opdrachten, campagnes… en deze uitwerken i.s.m. communicatiemedewerker.

- Beheren van contactenlijsten en deze uitbouwen.

- Social media levendig houden.

Searched Profile

Wij zoeken hiervoor een enthousiaste stagiair die interesse heeft voor sociale innovatie en op zoek is naar een stage binnen een communicatierichting aan de hogeschool of universiteit.
Je kan starten in 2019 of begin 2020.

We offer

Zoek jij nog een uitdagende stageplek met verantwoordelijkheid in de sociale sector? Lees hier dan verder!

Onze communicatiecoördinator kan zeker ondersteuning gebruiken in zowel het uitvoerende communicatiewerk als ook een tweede brein om mee te denken aan de langetermijn communicatiestrategie van !DROPS.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships