Back to all Internships

Thumb

Internship

Brussel

FEDNOT

Stagiair - Departement HR

Company description

Fednot is de beroepsvereniging van het Belgisch notariaat. Dankzij de dagelijkse inzet van bijna 200 medewerkers ondersteunt Fednot de notariskantoren in het leveren van kwalitatieve diensten aan de burgers op elk sleutelmomenten van hun leven (samenwonen/trouwen, een woning aankopen, een onderneming opstarten, het voorbereiden van een erfenis ...).

Fednot speelt een voortrekkersrol met een breed en innovatief aanbod aan diensten en op maat oplossingen. Notariskantoren kunnen bij ons terecht voor juridisch advies, ondersteuning qua software tools, advies rond het management van hun kantoor alsook HR-oplossingen.

Notaris.be is het speerpunt van onze externe communicatie met o.a. FAQ’s, rekenmodules en video’s over de sleutelmomenten in het leven.

Onze kantoren bevinden zich in hartje Brussel, gemakkelijk bereikbaar vlakbij het Centraal Station.

We bieden een aangename, stimulerende werkomgeving, met ruimte voor initiatief. Neem gerust even een kijkje op www.fednot.be en onze LinkedIn-pagina om onze organisatie en de verschillende jobmogelijkheden beter te leren kennen.

Job description

Stagiair - HR Team

Thematiek HR / Opvang & Integratie, Schooljaar 2020-2021, Brussel - FR / NL

Binnen onze HR-afdeling werk je van A tot Z mee aan een digitaliseringsproject voor de opvang en integratie van nieuwe medewerkers.

Searched Profile

• Je doet momenteel een bachelor- of masteropleiding op het gebied van human resources, communicatie of computer graphics ;

• Je hebt interesse in Human Resources en digitale communicatie ;

• Je toont autonomie, flexibiliteit en pro-activiteit in je manier van werken ;

• Je spreekt vloeiend Frans of Nederlands. Tweetalig? dit is een pluspunt ! Nog niet tweetalig ? Dit is een opportuniteit om je tweede taal te verbeteren !

We offer

• Een stage met interessante inhoud binnen een professioneel team ;

• Nieuwe kennis, zowel op het gebied van digitaliseringstools als de inhoud van het bedrijfsleven en de aansturing van een HR-afdeling ;

• De realisatie van een project van A tot Z waar creativiteit en innovatie hand in hand gaan.

-> Stage lopen bij FEDNOT betekent toetreden tot een organisatie met sterke waarden, professionele teams integreren, veel ervaring opdoen in een samenwerkingsgeest!

Gelegen op een boogscheut van het station Brussel-Centraal in het stadscentrum van Brussel, is FEDNOT zeer vlot bereikbaar!

Tot binnenkort,

Je HR Team

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  STAGE - Candidates Manager

  MyInternship.be Internship
  1000 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Assistant associé de recherche

  Carrée, Biebuyck & Partners s.a. Internship
  1150 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time