Back to all Internships

Thumb

Internship

Overpelt

DYKA

Stagiair(e) communicatie

Company description


DYKA in Overpelt is een toonaangevende producent van kunststof leidingsystemen. De kunststof leidingsystemen worden onder meer gebruikt in rioleringssystemen (binnen en buiten), regenwater-afvoersystemen, systemen voor infiltratie en buffering van regenwater, drainagesystemen, drinkwaterleidingen, gasleidingen en data- en telecomleidingen. De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling zijn gevestigd in de hoofdzetel in Overpelt. Verder zorgen negen regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

 

DYKA België maakt vandaag deel uit van de businessunit DYKA Group van Tessenderlo Group. DYKA Group heeft moderne productievestigingen in Steenwijk en ‘s Gravendeel (Nederland), Overpelt (België), Sainte-Austreberthe (Frankrijk), Jelcz-Lakowice (Polen), Aichach (Duitsland) en Vadna (Hongarije).

 

 

Job description


Tijdens je stage maak je deel uit van het Group Communication team.

Communicatietaken:
- Je ondersteunt communicatieplannen voor interne campagnes en bedenkt mee leuke ideeën.
- Je ondersteunt bij de uitrol van evenementen.
- Je bereidt communicatieberichten voor de interne communicatiekanalen voor onze digitale schermen, social media, interne e-mails, intranet.

Algemene taken:
- Je zorgt voor een permanente dienstverlening aan de organisatie gedurende 4-5 dagen per week.
- Je volgt de gedeelde mailbox op in samenwerking met je teamgenoten.
- Je vervult administratieve taken: verslaggeving vergaderingen, presentaties maken, opvolging van documentenvoorbereiding van de agenda en woont zelf vergaderingen bij.

Searched Profile

- Je bent bezig aan een hogere studie communicatie.
- Je kan zelfstandig en in team werken.
- Je hebt kennis van social media-kanalen.
- Je grijpt de opdrachten vast.
- Je kan goed overweg met Office-toepassingen. 
- Je beschikt over enige maturiteit en bent leergierig.

Bovenal ben je gemotiveerd om bij te leren en ervaring op te doen bij een internationaal bedrijf!

We offer

Wij bieden jou een leerrijke stage met ruimte voor je eigen inbreng, sturing en ontwikkeling in een dynamisch en groeiend internationaal bedrijf binnen een jong, energiek team.
Je werkt voornamelijk in Overpelt, maar bij uitzondering zal je ook in Brussel, in het hoofdkantoor van Tessenderlo Group, vergaderingen bijwonen.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read