Back to all Internships

Thumb

Internship

Evere

Sonemos Media

Stagiair(e) Digital Marketing bij Sonemos in Evere

Company description

Sonemos Media is een hip bedrijf gespecialiseerd in digital marketing en advertising. We begeleiden en helpen bedrijven bij het lanceren van hun product/merk op Amazon. Daarbij geven we zelf ook opleidingen in de vorm van workshops en masterclasses.

Job description

Als stagiair(e) krijg je bij Sonemos Media veel verantwoordelijkheid. Je beheerst de sociale media pagina's, plant de agenda in, beheert de mailbox, werkt zelf ook actief mee aan klantgerichte projecten, overleg je business strategieën, deel je mee aan meetings en workshops,... Met andere woorden: een diverste stage met veel afwisseling! 

Searched Profile

We zijn op zoek naar studenten in communicatie-, marketing-, officemanagement, of een andere richting die hier dicht bij leunt. Iemand die kan werken met Excel, Word, en Powerpoint. Bovendien wordt er in 3 talen gecommuniceerd: Engels, Frans en Nederlands, we verwachten van jou dat je minstens 1 taal goed beheerst. Je kan voor een periode van minstens 3 maanden stage lopen en bent zo snel mogelijk beschikbaar.

We offer

We bieden een toffe werkplek aan in een omgeving met andere bedrijven waardoor veel kennis uitgewisseld kan worden. Stage lopen bij Sonemos is stage lopen bij een bedrijf met waarden en normen gericht op welzijn van het individu en succes van het bedrijf.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Stage : graphisme et montage

  AraBel Internship
  1030 Schaerbeek
  This job has multiple locations
  Study level: Bachelor Regime: Full Time
 • =job.status_text

  BACK END DEVELOPER - STAGAIR(E)

  Serviceplan Internship
  1150 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  STAGE - Design Assistant

  MyInternship.be Internship
  1000 BRUXELLES
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time