Back to all Internships

Thumb

Internship

Temse

Houtshop Van der Gucht

Stagiair(e) Marketing

Company description


Houtshop is dé ho(u)tspot van het Waasland voor wie hout een warm hart toedraagt. Een bedrijf waar altijd de geur van vers hout hangt en het mooiste wat de natuur te bieden heeft de gangen kleurt. 

Job description


Houtshop timmert aan de weg naar digitalisering én naar een waardevol doelpubliek. We hebben resoluut gekozen om de kaart van service en authenticiteit te trekken en het pad van de pure promo's te verlaten. Aan de hand van een marketingstrategie die is gebouwd op waardevolle content, service en zowel online als offline hulpmiddelen voor onze klanten (door events, een registratieplatform, etc...) proberen we een langetermijnrelatie aan te gaan met onze professionele en particuliere klanten. 

Als marketingstagiaire werk je zij aan zij met de marketingverantwoordelijke in een functie die zowel uitvoerend is als strategisch. Je mag mee de bouwblokken voor de marketingstrategie plaatsen, zowel op de lange termijn als voor het huidige jaar, je werkt mee aan het uitwerken van de persona's die we willen bereiken en de manier waarop, je helpt bij de beoordeling en de coördinatie van de videomarketing en de samenstelling van de folders én de digitale strategie. 

Searched Profile

We zijn op zoek naar studenten marketing met voeling voor langetermijnresultaten, studenten die hun stage willen gebruiken als referentie op hun cv en niet kunnen wachten het werkleven in te duiken. Een frisse blik en een scherp verstand is onontbeerlijk, want we rekenen erop dat je meedraait in ons bedrijf als volwaardig medewerker. 

We offer

Onze winkel is open van maandag tot en met zaterdag, maar we bieden een stageplaats aan voor een stagiaire die minstens 4 dagen per week (tussen maandag en vrijdag) aan de slag wil van +/- 8u30 tot 17u. 

Tijdens je stage leer je bij als volwaardig medewerker van Houtshop. Je werkt mee als 'partner' van de marketingverantwoordelijke in een functie waarbij jouw frisse blik een ander licht werpt op onze strategie en vooruitgang. 

Koffie halen voor alle collega's zit er dus niet bij. ;-)

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read