Back to all Internships

Thumb

Internship

Aarschot

PumpTech

Stagiair(e) Marketing Communicatie M/V

Company description

Pumptech is al meer dan 10 jaar een zeer dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich specialiseert in innoverende en ecologische pompinstallaties voor afval-, drink-en regenwaterpomp installaties. Als invoerder en distributeur van Industriële pompen te Aarschot zijn ze zeer centraal gelegen binnen hun afzetmarkt BeNeLux. Meer info over het bedrijf op www.pumptech.be.

Zelfs in Corona-tijden is Pumptech op volle kracht blijven verder groeien. Om dat succes door te zetten zijn ze nu op zoek naar een nieuwe Stagiair(e) Marketing Communicatie (M/V).

Job description

Je gaat ons helpen bij de externe profilering van Pumptech met al haar activiteiten en diensten met als doel het bereiken van (nieuwe) klanten in de juiste media en de juiste klantengroepen (B2B). Concreet komt dit neer op het voorbereiden van mailings naar onze klanten; website optimalisatie oa doormiddel van Google analytics; voorbereiden van promotie materialen; meedenken in diverse marketing concepten; maken van landingspagina’s; kennis opdoen van Google adwords; bijdrage aan de diverse social media kanalen. Je werkt in onderling overleg met de zaakvoerder om dit allen tot een goed einde te brengen.

Searched Profile

Je zoekt een stage in (digitale) marketing(-communicatie). Je bent creatief, initiatiefrijk, ondernemend en werkt zelfstandig. Je denkt klant- en oplossingsgericht en hebt commerciële affiniteit. Je bent dynamisch, een echte multitasker en denkt oplossingsgericht. Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een basis tot goede kennis Frans. Een eerste ervaring met photoshop is een plus. Beschikbaarheid en termijn is flexibel en bespreekbaar.

We offer

Leren en werken in een sterk groeiende B2B organisatie. Een laagdrempelig en informeel team. Verder krijg je een laptop ter beschikking om de werkzaamheden uit te voeren. 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships